Professionelt skadecenter. Vi udbedrer skaderne på din bil med moderne udstyr og ekspertise.

Det kan være nemt at miste overblikket, hvis du har været involveret i et uheld. Efter et hvilket som helst uheld er det sandsynligt, at din bil skal en tur på værksted for at blive kontrolleret godt og grundigt. I dette tilfælde er det særdeles vigtigt, at du vælger det helt rigtige skadecenter til at udbedre skaden. For et forkert valg kan i værste fald medføre, at bilens vigtige køreegenskaber og altafgørende sikkerhed forringes betragteligt.

Når din bil har været udsat for en skade er det desuden vigtigt, at den kommer til et værksted, der samtidig kan kalibrere radar og sensor, der netop er vigtig for sikkerheden. De bliver ofte beskadiget, når der sker skade på karrosseriet. Dette arbejde kan du trygt overlade din bil til os. For vi står klar med en professionel service, der gør din bil køreklar igen. Vi har ingen ventetid – og der er ovenikøbet en gratis lånebil klar til dig, når du kommer.

Et godkendt skadecenter, der tager sig af alle slags biler

Vores skadecenter og pladeværksted er godkendt efter gældende krav til at udbedre alle typer af skader på køretøjer. Vores karrosseriteknikere bliver løbende uddannet for at holde sig ajour, så de har mulighed for at hjælpe dig, uanset hvilken bil du har. Hos Ketner har vi desuden det mest moderne udstyr og værktøj i autobranchen til rådighed. Det gør os i stand til at tage os af din bil og hurtigt få den køreklar igen, når uheldet er ude.

Vi er et kompetent team, der udbedrer alle skader på din bil

Hos Ketner findes der ikke den type af skade, vi ikke kan reparere. Vi tager os både af små og store skader – det gælder alt lige fra det irriterende stenslag på forruden til det mere krævende pladearbejde på din bils karrosseri.

Faktisk har vi noget af det nyeste og mest avancerede udstyr til at udbedre forskellige skader. Og vi sikrer os, at vores team hele tiden rummer det højeste niveau af ekspertise inden for mekanikerbranchen. For vi bestræber os altid på at give dig den bedst mulige oplevelse, selvom du har haft en skade på din bil. Desuden får du stillet en gratis lånebil til rådighed, mens vi tager os kærligt af din bil på vores skadecenter. På den måde skal du ikke lide mere nød, end du har gjort i forvejen. Vi kan endda også sørge for at hente og bringe din bil, hvis du er lidt hængt op i en travl hverdag, hvor du har svært ved at finde tid eller overskud til at gøre det selv.

Kontakt os næste gang uheldet er ude. Vi er klar med professionel service.