Professionelt autoværksted til din bil

Du kan prøve at lukke øjnene for det, men før eller siden er du nødt til at få din bil hen på et autoværksted, hvis den viser tegn på, at den trænger til hjælp. Det kommer næsten altid ubelejligt, når din bil trænger til mekanikerhjælp. Men det er der heldigvis mange gode råd for.

Hos Ketner tilbyder vi dig kompetente autoværksteder rundt om i Jylland. Find os i Herning, Holstebro, Aalborg, Aarhus, Kolding og Odense. Vi tager os af alle former for biler; diesel-, benzin-, el- og hybridbiler og vores team består af mekanikere med omfattende erfaring med mange forskellige bilmærker. Derfor finder du helt sikkert en professionel mekaniker på vores værksted med speciale i netop din bil.

En dygtig mekaniker, der forlænger levetiden på din bil

Når du indleverer din bil på et af vores værksteder, kan du forvente ekspertise og personlig service fra start til slut. Vores mekanikere er videbegærlige og stolte teknikere inden for deres fag, og det afspejler sig i den service, som både du og din bil modtager. Vi hjælper dagligt bilister med små og store ting som:

  • Software-opdatering
  • Fejldiagnose-center
  • Serviceeftersyn
  • Rudeskift
  • Dækskift
  • Skadecenter

Og meget, meget mere. Se eventuelt vores liste over specialer for mere information om vores værksteders vidtfavnende ekspertise. Uanset om din bil trænger til små eller store reparationer, klarer vi det hurtigt og professionelt på vores værksteder. Det er vi faktisk noget af det, vi er kendt for hos Ketner.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Få en automekaniker med stor viden

Mange af vores dygtige mekanikere har taget en avanceret uddannelse som systemtekniker hos Bosch Danmark. Bosch er en af de førende leverandører til bilindustrien, og det betyder, at mange bilers reservedele kommer fra netop Bosch. At vores automekanikere kender til al aktuel viden fra Bosch er derfor en kæmpe fordel for dig og din bil.

Vi ved lige præcis, hvordan vi skal gå til din bil, når den kommer under vores mekanikervinger. Du er mere end velkommen til at teste os på den påstand. Du bliver ikke skuffet.

Det siger vores kunder

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Lad os være dit foretrukne autoværksted

Ønsker du at få vores hjælp til at fikse din bil, skal du endelig kontakte os. Ring til os, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi tilbyder nemlig en gratis hotline, der er klar til at hjælpe dig. Og er du lige i nærheden af et af vores autoværksteder, er du mere end velkommen til at komme forbi med din bil. Vi har ofte meget travl, men vi har altid tid til at tage en snak med dig.

Vi ser frem til at få dig og din bil gjort køreklar igen.