Brug dit lokale værksted: Vi er specialister i Ford

Er du en af de mange danske bilister, der ejer en Ford? Og foretrækker du at køre din bil på et værksted med speciale i Ford, når den skal have lavet et eftersyn, eller når der er noget, der skal fikses på din bil?

Hos Ketner har vi flere kompetente værksteder rundt omkring i Jylland. Hvis du bor i nærheden af Aarhus, Aalborg, Kolding, Holstebro eller Herning, er der ikke langt til dit nærmeste Ketner-værksted. Vi står klar til at tage imod din bil og sørge for, at den bliver ved med at køre som en drøm.

Hos os slipper du for at vente på at få en tid. Vi er derfor dem, der kan hjælpe til at blive godt kørende hurtigt – og ovenikøbet til en pris, der er yderst konkurrencedygtig.

Hvad kan du få lavet på vores autoværksted, der har speciale i Ford?

Der er ikke den reparation eller den service, vi ikke kan udføre på din bil. Vi arbejder med biler af mærket Ford hver eneste dag, og du kan være ganske sikker på, at din bil ikke fejler noget, som vi ikke har stiftet bekendtskab med før. Vi har set det hele – og vi ved, hvordan vi skal løse alle problemer, som en Ford kan få.

De ydelser, vi kan tilbyde dig på vores Ford-værksted:

  • At skifte dæk på din Ford
  • At lave et serviceeftersyn
  • At gøre din bil klar til syn
  • At skifte olie
  • At finde den specifikke årsag til en blinkende advarselslampe og at udbedre fejlen
  • At smøre eller skifte dine bremser
  • At reparere en knust bilrude
  • Andre former for reparationer

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Kontakt Ketner, hvis din Ford fortjener det bedste værksted

Vil du gerne sikre dig, at der bliver anvendt kvalitetsreservedele til din Ford? Og at du får din bil ordnet på et værksted, hvor du kan være sikker på, at du kan opretholde din fabriksgaranti? Så er du kommet til de helt rigtige.

Når du efterlader din Ford i vores varetægt, kan du vide dig sikker på, at du har at gøre med et værksted, der følger alle forskrifter, så du kan bevare din fabriksgaranti.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Værksted med priser, som alle kan være med på

Det er aldrig helt billigt at køre din bil en tur til mekanikeren. Men hos Ketner sørger vi for, at du ikke kommer til at betale mere end højst nødvendigt. Hos Ketner kører vi derfor med prisgaranti, selvom vi er nogle af de bedste til at tage os af din Ford. Vi vil nemlig gerne kunne tilbyde dig den bedste pris for at få repareret din bil.

Bliver du tilbudt en lavere pris hos en lokal Ford-forhandler, sørger vi for at matche den pris, så det aldrig er dyrere at vælge os som autoværksted.

Giv os et kald, hvis du skal have din Ford til reparation

Er den gal med bremserne? Eller larmer udstødningsrøret, så din bil kan høres på flere hundrede meters afstand? Vi hører gerne fra dig, hvis du ønsker en hurtig tid til at få din bil fikset.

Du kan altid fange os ved at ringe til et af vores værksteder eller ved at svinge vejen forbi uden forudgående aftale. Så sørger vi for hurtigst muligt at gøre din bil køreklar igen. Hos os er der ingen ventetid – og det er en klar fordel for dig, der har behov for at være på farten.