Find et autoværksted i nærheden af dig

Dedikeret til at holde Danmark godt kørende

Ketner har eksisteret siden 1904, hvor cykelsmed Axel Ketner grundlagde firmaet. I 2014 overtager Nordjysk Diesel-Elektro firmaet, og i dag har Ketner afdelinger i Aalborg, Aarhus, Holstebro, Herning, Kolding og Odense. I øvrigt er vi Danmarks største dieselleverandør og dieselspecialist, men selvom vi specielt er kendt for vores ekspertise inden for dieselområdet, kan vi meget mere. Vores medarbejdere på de forskellige autoværksteder er alle erfarne specialister, der har mange års erfaring inden for branchen. Du kan finde flere oplysninger om alle vores specialer på de forskellige afdelingers hjemmeside.

Et kompetencecenter af muligheder for din bil

Vi er en del af Bosch Car Service. Det betyder, at flere af vores mekanikere er efteruddannede hos Bosch Danmark og at mange af vores reservedele kommer fra Bosch. Vores mekanikere er derfor erfarne og har stor viden inden for det de laver og de reservedele, de arbejder med. Vi har stor teknisk know-how og er i besiddelse af det nyeste og bedste udstyr inden for branchen. Din bil er derfor altid i trygge hænder, når den indleveres hos en af vores autoværksteder. Fordi vi er en del af Bosch Car Service, kan vores autoværksteder tage imod alle slags biler. Vores mekanikerteam udfører en professionel service – helt uden ventetid.

Vi udfører reparationer af alle slags, for vi er kendt som problemknusere, der til dagligt løser både store og små opgaver. Oplever du derfor det mindste med din bil, kan du altid kontakte os. Så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig trygt tilbage på vejene igen. Vi klarer blandt andet serviceeftersyn, olieskift, reparation af bremser, udskiftning af tandrem, hjulskifte og dækskifte, klargøring til syn samt syn af bilen, udstødning og styretøj.

Indleverer du din bil til service hos os, får du i din servicebog et kvalitetsstempel på, at vi har leveret en komplet servicering af din bil. Der er ingen skjulte efterregninger hos os. Vi oplyser og aftaler altid prisen med dig, inden vi udskifter noget på din bil. Vi behandler din bil, som var det vores egen. Oplever du problemer med din bil, som vi skal hjælpe dig med, kan du kontakte os for at få svar på dine spørgsmål eller blive oplyst om en pris.

Find et autoværksted tæt på dig: Her er der altid en lånebil klar

Hver gang du besøger os, vil vi gerne give dig en god oplevelse. Derfor har du altid mulighed for at låne en bil af os, mens vi har din bil på værksted – helt uden ekstra omkostninger. Er hverdagen fyldt med daglige gøremål, og har du derfor ikke mulighed for selv at køre din bil hen på vores værksted, tilbyder vi dig også at hente din bil. Desuden vil vi også meget gerne køre den tilbage til dig, når vores mekanikere er færdige med reparationen på din bil. Vi håber på den måde at kunne give dig en bekymringsfri oplevelse med at have din bil på værksted hos Ketner. Det eneste du skal gøre er at fortælle os om de problemer, du oplever med din bil. Så overtager vi sagen. Find det autoværksted, der er tættest på dig øverst på siden.

Vi glæder os til at se dig.