Vi kalder os specialister – for det er vi

Hos Ketner er er vi fuldt dækkende inden for alle tænkelige opgaver. Faktisk tør vi godt at sige, at der ikke er en eneste reparationsopgave, vi ikke kan klare på vores værksteder. Gennem vores mange år i branchen har vi skabt et bredt program med specialer og kompetencer, der dækker alt fra de mest gængse løsninger til de helt små nicheopgaver.

Gør din bil og dig selv en tjeneste ved at kontakte fagmanden, næste gang du har brug for den optimale service. Det kommer du aldrig til at fortryde.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Vores specialer

Her kan du se et udpluk af nogle af de ting, vi har ekspertise i. Klik dig ind på de enkelte sider for at læse mere om vores kompetencer, og hvordan vi arbejder for at holde dig og din bil godt kørende.

Autoværksted

På alle vores autoværksteder vil du møde et hold af erfarne mekanikere og specialister, som vil tage sig af din bil med det samme. Vi bestræber os på hele tiden at være forrest i feltet med det nyeste og mest specialiserede værktøj og testudstyr, der gør os til de bedste i branchen til at varetage alle typer af biler og bilmærker.

Vi er kendt for at være blandt de allerbedste inden for fx fejlfinding, reparation og vores kompetente dieselcenter. Du kan læse meget mere om vores specialer ved at klikke dig frem via ovenstående liste eller menuen – og finder du ikke lige det, du står og mangler hjælp til, håber vi, at du vil ringe til os. Det findes ikke det problem inden for reparation af køretøjer, vi ikke er i stand til at hjælpe dig med.