Køb en bilvarmer hos Ketner og vågn op til en bedre bil

Hvis du er bilejer, kender du sikkert til oplevelsen af at stå om morgenen og skrabe sne og is af ruden om vinteren. Det kan du blive helt fri for med en effektiv bilvarmer fra Ketner. Når vi har installeret en bilvarmer i din bil, kan du slappe af og glæde dig over at kunne sove lidt længere, inden du sætter dig ud i en varm og køreklar bil.

Vi har flere forskellige muligheder at vælge imellem, så du får lige nøjagtig det niveau af moderne kørekomfort, du ønsker dig – og ikke mindst når du ønsker dig det. Vi har blandt andet bilvarmere, der styres af en app på din smartphone eller tablet, elektriske bilvarmere med indbygget timer eller fjernbetjening. Her får du lige præcis den bilvarmer, som løser nogle af de mest genkendelige daglige udfordringer ved det danske vintervejr.

Hos Ketner er vi autoriseret forhandler af bilvarmere i høj kvalitet fra Webasto, Eberspächer og Defa, og vi sørger naturligvis også for at montere dit nye udstyr for dig uden ventetid på et af vores værksteder.

Grib fat i os, hvis du gerne vil have mere information om priser på en bestemt bilvarmer, muligheder eller andet. Vi glæder os til at høre fra dig og at give dig en klart bedre oplevelse af at være bilejer.

Du får flere fordele ved at vælge en bilvarmer fra Ketner

Selvom det at sætte sig ind i en dejligt varm bil på en kold vintermorgen står højt på ønskelisten hos mange bilejere, er der faktisk flere goder ved at vælge at få installeret en elektrisk bilvarmer på et af vores værksteder. Det er klart, at det at sætte sig ud i en forvarmet bil i stedet for en, der er gennemfrosset, giver en anderledes positiv begyndelse på dagen. Ikke nok med, at du slipper for at stå og skrabe is og sne af ruder og spejle – du kan naturligvis også nyde godt af, at du har fuldt udsyn fra dine dugfri ruder, så snart du sætter dig ind og drejer nøglen om i din bil. Det vil med stor sikkerhed gøre dig til en meget mere afslappet og sikker bilist i den kolde og eventuelt mørke vintertrafik.

Udover de fordele, som en bilvarmer har for dit personlige velbefindende, er der også andre mere tekniske fordele. For en forvarmet bil kører naturligvis noget bedre end en bil, der koldstartes efter at have stået i aggressiv kulde i flere timer hen over natten. Det resulterer i et markant bedre brændstofforbrug og mindre slitage på din bils motor. Det er heller ikke ideelt for dig at løbe en 100 m-sprint, lige så snart du står ud ad sengen – og det samme gør sig gældende for din bil. For om vinteren har en kold bil en kold motor. Og en kold motor har kold olie. Kold olie er tykkere og betydeligt dårligere til at smøre din motor, end når den er opvarmet. Det er ikke ideelt. Derfor er din motor markant bedre kørende, når du har mulighed for at forvarme den ved hjælp af en bilvarmer.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Vælg en montering af bilvarmer fra Ketner og glæd dig til:

Maksimal komfort og glæde af din bil
Sæt dig ind i en varm kabine hver morgen, uden at du først skal stå og skrabe dine ruder og sidespejle i det kolde vinterhalvår. Det hele kan ordnes ved hjælp af forskellige smarte løsninger, der passer til dig.

Forbedret sikkerhed for dig og dine medtrafikanter
Med en elektrisk bilvarmer installeret sørger du for at prioritere din vigtige sikkerhed som bilist om vinteren. Hermed dugger din ruder ikke, og du kan koncentrere dig 100 % om trafikken.

Mere køreglæde, mindre forurening
En opvarmet motor udleder en mindre mængde skadelige gasarter og giver dig en forbedret brændstoføkonomi i løbet af det første stykke tid, når du starter din bil i kolde temperaturer.

Ring til os og hør mere om priser og montering af bilvarmere m.m.

Und dig selv den luksus at ringe til os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig med hensyn til at installere en bilvarmer i netop din bil. Her kan du få oplyst priser på de forskellige modeller og glæde dig til at spare rigtigt lang tid på belastende og trivielle opgaver om morgenen.

Vi glæder os til at gøre dit liv lidt bedre.