Et benzinfyr til bilen giver dig nogle af de bedste oplevelser, du kan få som almindelig bilist

Der findes næsten ikke noget udstyr, som giver dig lige så stor køreglæde, som det der styrer temperaturen i din bil. Det er måske ikke noget, man lægger så meget mærke til en en velfungerende bil til daglig. Men med et benzinfyr til bilen tages denne uundværlige komfort til det højest mulige niveau.

Her får du noget smart ekstraudstyr, som er designet til at gøre livet som bilist så let for dig som overhovedet muligt. Aldrig mere skal du skrabe is af for- og siderude. Aldrig mere skal du sidde og fryse, indtil at bilens kabine er tilstrækkeligt opvarmet efter at have været ude i regn og blæst. I stedet får du tid til alt det, der umiddelbart er lidt sjovere end at skrabe sne og is på en tidlig mørk vintermorgen. Slut med kolde fingre. Træd ind i varmen og kør af sted med den perfekte temperatur for både dig og din bil.

Hos Ketner har vi mange forskellige fyr til biler på lager. Og vi har også den nødvendige ekspertise til at montere dem. Kontakt os for at høre, hvilken model der passer bedst til dig – det vil du ikke komme til at fortryde.

Benzinfyr til bilen med brugervenlige løsninger

I dag behøver du faktisk ikke engang at være i nærheden af din bil for at bede dit benzinfyr om at gøre bilen klar til dig. Når du har fået os til at hjælpe med monteringen af det smarte ekstraudstyr, kan det hele klares ved hjælp af en app på din smartphone. Her kan du monitorere temperaturen og starte fyret eller planlægge faste tidspunkter på ugen, hvor du gerne vil have, at bilen er køreklar.

Og når vi siger køreklar, så mener vi køreklar. For en motor, der er varm, inden man sætter bilen i gang, er meget mindre belastet end en kold motor. Samtidig reduceres udledningen af skadelige gasser med helt op til 50 %, når du bruger opvarmning i forbindelse med en forbrændingsmotor. Og brændstoføkonomien bør heller ikke give anledning til bekymring; det brændstof, som bruges til opvarmning, går næsten lige op med det, man sparer på at køre med en forvarmet motor.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores forskellige modeller. Vi har helt sikkert en, der passer perfekt til din bil.