Bilvarmer fra Webasto – få et behageligt kørselsklima året rundt

I de perioder, hvor naturens elementer er mest anstrengende, er det en fornøjelse at kunne sætte sig ind i sin bil og kunne suse af sted med frit udsyn og og et smil på læben. Hos Ketner er vi autoriseret forhandler af de effektive bilvarmere fra Webasto, der uden tvivl vil blive en af dine bedste venner på regnfulde og kolde dage, hvor du nu har mulighed for at sætte dig direkte ind i en bil med den temperatur, som er helt perfekt for dig.

En Webasto-bilvarmer er forkælelse og komfort i højeste gear. Vi har løsninger både til mindre og større biler samt varevogne og andre køretøjer. Så det er os, du skal have fat i, hvis du er træt af at skrabe is af ruderne og ønsker dig de bedste oplevelser med din bil.

Her finder du brændstofdrevne bilvarmere fra Webasto

Vi har effektive og pålidelige Webasto-bilvarmere. Enhver af dem sørger for at varme både bilens kabine og motoren, så den er klar til at yde sit bedste helt fra begyndelsen af din køretur. De brændstofdrevne bilvarmere fra Webasto har en positiv effekt på din brændstoføkonomi – med en forvarmet motor er din bil ikke belastet af kulde og giver den optimale motorydelse fra første meter.

Bilvarmerne fra Webasto fås med smarte digitale løsninger, der kan styres via din smartphone. Her kan du blandt andet fjernstarte bilvarmeren via telefonen eller planlægge, at den skal begynde at varme på fastsatte tidspunkter på udvalgte hverdage. Du kan holde øje med bilens temperatur via appen, ligesom du også kan bruge appen til at tracke geografisk data. Mulighederne er mange med Webasto. Det at kunne kontrollere sin bil via en app tilføjer fx en helt ny dimension til det at være bilejer. Og da vi har det som vores fornemste opgave at gøre flest mulige bilister til glade bilister, tilbyder vi naturligvis professionel montering og servicering af Webasto-bilvarmere.

Kontakt os for at høre mere om produkterne fra Webasto. Vi har også bilvarmere til både og større industrimaskiner m.m.