Bilvarmer fra Eberspächer – innovativ teknologi, der giver dig glæde

Eberspächer er et verdensomspændende firma, hvis innovative produkter i stigende grad findes i mange forskellige varianter af nye biler, lastbiler og busser samt autocampers og både fra Europa, Nordamerika og Asien. Ifølge Eberspächers motto kender kvalitet ingen grænser – og derfor har firmaet bestræbt sig på at være førende inden for sit nicheområde lige siden sin spæde begyndelse.

Som autoriseret forhandler af bilvarmere fra Eberspächer er vi hos Ketner derfor i stand til at opgradere din bil med noget af det nyeste og bedste udstyr inden for moderne kørekomfort. For ud over at deres parkeringsvarmere er at finde i mange nye køretøjer, har Eberspächer også specialiseret sig i at producere bilvarmere, der let kan eftermonteres i din bil, og som vil løfte glæden ved at køre rundt i din bil ganske betragteligt.

Ring og hør mere om priser på en bilvarmer fra Eberspächer

Der findes flere forskellige muligheder, når du skal vælge en bilvarmer fra Eberspächer, som både matcher din bil og dit personlige behov. Derfor er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en bestemt Eberspächer-bilvarmer inklusiv montering på ét af vores autoværksteder rundt omkring i landet.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Gør dig og din bil en gensidig tjeneste med en bilvarmer fra Eberspächer

Med en bilvarmer fra Eberspächer bliver det noget lettere for dig at være bilist på de kølige dage i vinterhalvåret. Du sætter blot din bilvarmer til at køre, og så kan du snart nyde at bevæge dig ud i en behageligt forvarmet bil, uden at du skal igennem et strabadserende morgenritual med isskraber og kolde fingre, inden du er klar til at køre af sted. Herefter er du også helt fri for, ruder der dugger i den kølige morgentrafik, og du skal ikke koncentrere dig om andet end at nyde det ypperste inden for komfort i dit køretøj. En markant forskel, der afslører sig lige med det samme.

Det gælder også for din bil. For med en forvarmet bil er bilens motor klar til at yde sit allerbedste, så snart du drejer nøglen i tændingen. Og som sidegevinst kræver det heller ikke tilnærmelsesvis så meget brændstof, som at kræve performance fra en iskold bilmotor.