Oliefyr til bil – det ultimative inden for moderne autokomfort

Et oliefyr er ikke bare en simpel udvidelse af din bils varmeanlæg. Det er tid til ting, der er vigtigere end at skrabe sne og is af ruder i bidende kulde. Det er en rar fornemmelse i kroppen, når du kommer ind i din bil, når du har været på outdoor-eventyr i blæst og regn. Det er en gave for din brændstoføkonomi og din bils motor, som aldrig nogensinde skal bruge de første par kilometer på at blive ordentligt gennemvarmet.

Derfor er et oliefyr til bil en investering, som har mange personlige fordele for dig. Ting, som betyder noget i din hverdag som bilist. Tid, penge og velvære.

Har du lyst til at høre, hvilke muligheder Ketner kan tilbyde dig inden for oliefyr til din bil? Vi har bred ekspertise inden for oliefyr til alle tænkelige køretøjer. Det gælder naturligvis for biler i alle størrelser – men også varevogne, busser, større landbrugsmaskiner og alt derimellem.

Tag en snak med os – så finder vi den løsning, der giver allermest værdi for dig.

Find det helt rigtige oliefyr til din bil hos Danmarks førende dieselcenter

Hos Ketner har vi det nyeste inden for oliefyr og elektriske bilvarmere fra de anerkendte mærker Webasto og Eberspächer. Her får du et moderne stykke tilbehør, der løfter oplevelsen af din bil til helt nye højder. For alt efter hvilken model du vælger, findes der muligheder for at fjernstarte varmeanlægget, sætte varmetimere på udvalgte ugedage og tracke geografisk data – alt sammen via din smartphone, som du alligevel ofte har ved hånden.

Hos Ketner – tidligere Nordjysk Diesel-Elektro – er vi både anerkendt i branchen for vores elservice på biler og for vores speciale i biler. Vores erfaring med den teknik, som har med forskellige oliefyr til biler at gøre, er derfor helt uovertruffen.

Så hvis du ønsker dig den bedste service og noget af det bedste ekstraudstyr, du kunne tænke dig til din bil, er det os, der er den oplagte samarbejdspartner.