Bilvarmer til diesel-køretøjer af enhver type

Ketner bygger på et solidt fundament af speciale i dieselbiler, og vi er derfor også din trofaste partner, når det kommer til at levere de perfekte løsninger med integrerede bilvarmere til forskellige dieselbiler og vogne. Så er du på jagt efter den bedste løsning inden for bilvarmere, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi finder den bilvarmer til dig, som passer perfekt til din dieselbil.

Køb din bilvarmer hos Danmarks største diesel-specialist

Ketner er landets førende leverandører af dele til dieselbiler og har et unikt speciale i service af dieselkøretøjer. Vores speciale dækker derfor også bilvarmere, der kører på diesel. Vi forhandler dieseldrevne bilvarmere fra Eberspächer og Webasto – og vi klarer naturligvis også monteringen af den rette bilvarmer til din dieselbil på den mest professionelle måde.

Har du lyst til at høre mere om de forskellige muligheder, der er, er du naturligvis velkommen til at kontakte en af vores dieselspecialister, som vil forklare dig fordelene i de enkelte dieselbilvarmere i forhold til dit behov og dit køretøj. Det er din oplagte mulighed for at blive så godt kørende som overhovedet muligt.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Diesel-drevet bilvarmer med masser af fordele

Varme i bilen er ikke blot velbehag for kroppen. Du sparer også tid og energi på at stå og skrabe ruderne fri for is på morgener med hård frost. Her er vejen banet for dig med komfortabel varme i kabinen og frit udsyn gennem alle ruder. Og på kolde regnvejrsdage, hvor du måske har været ude i naturen, kan du glæde dig over at sætte dig ind i din bil og mærke varmen lige med det samme. Samtidig får du glæde af, at motoren er forvarmet og kan yde sit optimale, uden at du skal køre den ordentligt i gang, som det er tilfældet med kolde motorer. Det giver en bedre effekt og har en positiv indflydelse på brændstoføkonomien.