Dieselfyr til bil – ekstraudstyr med mange fordele

Når man tænker på dieselfyr til biler, er noget af det første, man kommer i tanke om, sikkert glæden ved at sætte sig ind i en dejlig varm bil på en vintermorgen med hård frost. Men der er mange flere fordele ved at få monteret et dieselfyr i bilen, end man umiddelbart lige ser.

Har du lyst til at høre mere om de dieselfyr til bil, vi har på lager, er du naturligvis velkommen til at tage en uforpligtende snak med os. Her vil du også kunne få oplyst priser på de modeller, som passer perfekt til din bil og dit personlige behov.

Det digitaliserede dieselfyr – spar tid på de trivielle opgaver

En af de store fordele er, at dieselfyr er fulgt med digitaliseringsbølgen og er blevet nemme at styre blot ved hjælp af nogle enkelte klik på din mobiltelefon. Her kan du indstille faste starttidspunkter i løbet af ugen, der for eksempel passer med, hvornår du skal køre til og fra arbejde om morgenen. Du kan naturligvis også slå de automatiske handlinger på dit dieselfyr til bilen til og fra, hvis du bliver optaget i et pludseligt opstået ærinde. Uanset hvor den befinder sig. På den måde er bekvemmeligheden nu endnu større end tidligere i de moderne bilvarmere.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Dieselfyret øger sikkerheden i din bil

Når du bruger dieselfyret i bilen om vinteren, er du fritaget for det møjsommelige arbejde med tilfrosne ruder. Her er der frit udsyn fra starten – uden at der kommer generende kondens på ruden, når du lægger fra land. Og du kan eventuelt bruge den tid, som du sparer på det trivielle arbejde, ved at tage en ekstra kop morgenkaffe eller være sammen med familien.

Vi forestiller os også, at du bliver en lille smule bedre til at køre bil, når du har det behageligt varmt i stedet for at være plaget af hård kulde og begrænset udsyn, som langt de fleste af os har prøvet at navigere os rundt i trafikken med. Det er naturligvis ikke helt optimalt. Men det bliver så let som ingenting med et intelligent dieselfyr monteret i din bil.

Et dieselfyr til bilen er den direkte vej til et bedre køretøj og endnu større køreglæde. Så kontakt os i dag, hvis du gerne vil vide mere.