Vi laver professionel service på din gearkasse

Hos Ketner har vi mange specialer, som vi er anerkendt for. En af dem er vores servicering af enhver type af gearkasse. Vi tager os både af manuelle gearkasser og automatgear og har branchens nyeste og mest avancerede udstyr til fejlfinding og reparation . Derfor er vi det naturlige valg, når det handler om dit gear, som er en af de essentielle dele af den mekaniske forening, der bidrager direkte til din køreglæde.

Vores personale har mange års erfaring med vedligeholdelse og reparation af gearkasser – og på vores værksteder findes der et utal af testere og specifikke værktøjer, der gør, at vi løser enhver gearkasse-relateret opgave perfekt og professionelt hver eneste gang. Meget af udstyret er 100 % originale testere, der er direkte forbundet via internettet til fabrikken. Og mange gange er det blot et spørgsmål om opdatering af bilens computer, der skal til, før du er godt kørende igen.

Hver dag fejlfinder vi, diagnosticerer og servicer vi et hav af gearkasser i vores topmoderne testcenter. Derfor er vi dem, du skal tage fat i, hvis du vil din gearkasse og din bil det allerbedste.

En velkørende gearkasse er nøglen til en velkørende bil

En gearkasse er en af de helt store vidundere i den industrialiserede verden. Det er også et aktiv mekanisk system med mange dele i samspil og bevægelse, hvor der ikke er plads til nogen uregelmæssigheder og fejl. Derfor er det vigtigt med service på din gearkasse, da den er en af de bærende elementer for din bils funktionalitet og oplevelsen af bare at suse problemfrit derudaf. Vi gennemgår derfor din gearkasse for problemer og uhensigtsmæssig slitage under vores gennemgribende servicetjek. Og med vores udstyr har vi mulighed for at foretage et sådant tjek professionelt, hurtigt og helt uden tidsbestilling.

Oplever du problemer, der med al tydelighed stammer fra gearkassen, er vi derfor klar til at se på sagen med det samme. Det kunne for eksempel være problemer med at skifte gear manuelt eller unaturlige lyde fra gearkassen. Det er med at få det undersøgt i en fart – for det kan potentielt være noget, der kan ordnes med en simpel og hurtig reparation.

Tag fat i os, hvis du har behov for at blive godt kørende igen i en fart.

Skylning og andre moderne gearkasse-services

Hos Ketner kan du forvente absolut topklasse, når det kommer til service af gearkasse. Vi arbejder uden ventetid og kan desuden tilbyde dig en lånebil uden ekstra beregning, hvis det er noget, der tager længere tid. Som en af de førende specialister har vi også en effektiv service, hvor vi kan skylle din gearkasse igennem for restolie med en speciel skyllemaskine.  Ved olieskift kan man normalt kun skifte ca. 50 % af olien, men Ketner kan, som nogle af de eneste, skifte olien 100 % ved hjælp af en speciel skyllemaskine.

Trænger din gearkasse til et serviceeftersyn? Så tøv ikke med at tage kontakt til nogle af de mest erfarne fagspecialister på området.