Find en Smart-specialist i nærheden af dig

Mange kører efterhånden rundt i en lille, fiks Smart. Det er ikke den, der optager mest plads i overhalingsbanen, og mange bruger den som den ekstra bil. Måske er det den, der skal fragte dig til og fra arbejde hver dag. Så når den går i stykker, eller noget ikke er, som det skal være, skal du finde et godt værksted, der ved, hvordan en Smart skal behandles.

Hos Ketner har vi stor erfaring med at tage os kyndigt af de moderne biler fra Smart. Du kan finde vores værksted i Aalborg, Aarhus, Holstebro, Herning og Kolding.

Vi har ingen ventetid, så kom med din bil, så snart behovet er der.

Dine fordele ved at køre ind på vores værksted med din Smart

En ting er, at det naturligvis er en fordel at have en erfaren mekaniker med forstand på Smart til at lave din bil. En anden ting er alle de fordele, du altid også får hos os – det gælder uanset hvilken bil, du kommer med.

Få eksempelvis:

  • Gratis lånebil
  • Ingen ventetid
  • Fabriksgaranti
  • Gratis vejhjælp

Det tager os i gennemsnit 2,8 timer at reparere en bil. Du kan sagtens nyde en kop kaffe i vores kundeventerum, mens du venter. Men du kan også få en lånebil og komme retur til værkstedet, når det passer ind i dit program.

Vi gør alt for, at du ikke mærker noget til, at du mangler din bil, mens vi laver den.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Blinker nye lamper i dit instrumentbræt? Lad en specialist tage sig af det

Måske er det ved at være tid til service på din bil, eller måske lyser en kontrollampe i dit instrumentbræt, som du ikke er vant til, og som du ikke ved, hvad betyder? Har du svært ved selv at afkode ikonet, kan du altid ringe til os. Vi tilbyder gratis hotline. Måske kan vi hjælpe dig med at finde årsagen og forhåbentlig dæmpe din frygt.

Hvis årsagen er en, du ikke selv kan gøre noget ved, skal du endelig komme ind på et af vores værksteder og få en Smart-specialist til at tage sig af din bil med det samme. Så bliver den hurtigt køreklar igen. Husk, at det er os, der ikke har nogen ventetid.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Brug et værksted med ekspertise i Smart – og behold din værdifulde fabriksgaranti

Som et autoværksted med en vision om at være det bedste værksted i branchen til Smart reparerer vil altid din bil i overensstemmelse med fabrikkens forskrifter – og det kommer selvfølgelig også dig til gode som bilejer.

Vi har specialtestere til Smart og kan dermed hurtigt fejlfinde, når vi har din bil mellem hænderne. Men vi kan også garantere dig, at du får et stempel i din bog, når vi er færdige med din Smart. Et stempel, der fortæller, at din fabriksgaranti er intakt. Vi bruger nemlig reservedele, der matcher dem, din bil er produceret med.

Bosch Danmark har uddannet vores mekanikere

Vores stærke mekanikerstab stræber hver dag efter at være de bedste. Og det er en del af den fagkyndige kultur, der er herskende i hele vores medarbejderstab. Derfor er mange af vores mekanikere efteruddannede hos Bosch Danmark.

Bosch er førende underleverandør til bilindustrien, og derfor indeholder mange biler reservedele fra netop Bosch. Hos os får du således det højeste niveau af ekspertise i håndtering og reparation af moderne biler som netop din Smart.

Kom ind med din Smart: Den er i trygge hænder hos os

Find et af vores værksteder og kom ind med din Smart. Vi sidder klar til at tage imod dit opkald og din bil. Vi er sikkert i gang med at holde hele Danmark godt kørende, når du ringer. Men vi tager os altid tid til at tale med dig.