Vælg et autoværksted, der kender din Suzuki

Når du betaler for en ydelse, er den først og fremmest baseret på tillid til, at ydelsen udføres med stor kvalitet og præcision. Sådan er det også, når du skal vælge det autoværksted, der skal tage sig af din bil.

Hvorfor ikke vælge et Suzuki-værksted med speciale i netop din bil? Indleverer du din bil på et af Ketners værksteder, kan du være sikker på, at vores specialister kender din bil til fingerspidserne. Og samtidig har vi prisgaranti og en række andre fordele, der kommer dig til gode som bilejer.

Du kan også være sikker på, at vi gør os umage. Det er nemlig vigtigt for os, at du er tilfreds, når du får din Suzuki retur.

Kend dine fordele og ydelser

Vores værksteder befinder sig rundt om i Jylland. Find os i Aalborg, Aarhus, Holstebro, Herning og Kolding. På hvert af vores værksteder finder du en specialist i næsten alle biltyper. Før du indleverer din Suzuki hos os, bør du kende vores ydelser.

Her kan du blandt andet få hjælp til:

  • Olieskift
  • Bilsyn
  • Dækskift
  • Rudeskift
  • Aircondition

Og meget mere.

Derudover har vi en lang række fordele, fordi vi mener, det gavner vores kunder. Få fordele som:

  • Bibeholdt fabriksgaranti
  • Lånebil
  • Ingen ventetid
  • Gratis vejhjælp

Vi strækker os meget langt for at imødekomme vores kunders behov – det gælder selvfølgelig også dine.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Et værksted med stor viden om Suzuki

På vores værksted er din Suzuki i professionelle hænder. Vores mekanikere er nogle af de mest kyndige specialister i autobranchen, og de gør sig umage, hver eneste gang de har en bil mellem hænderne. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har mulighed for at dygtiggøre sig, og derfor er en stor del af vores mekanikere efteruddannet som systemteknikere via Bosch Danmark.

Det betyder, at de har en stor viden om netop Bosch. Og det er faktisk temmelig vigtigt for din Suzuki. Bosch leverer nemlig et stort antal reservedele til din bil. Hos os sætter vi derfor altid en Suzuki-specialist på opgaven, når du indleverer din bil hos os.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Vi tilbyder prisgaranti og mere til

Vi har erfaret, at så snart du har brugt os som værksted, kommer du ganske sikkert igen. Det gør du, fordi vi altid holder, hvad vi lover. Og fordi vi behandler din bil med respekt og en professionel tilgang. Vi vil så gerne give lidt ekstra i forhold til det, man forventer af et autoværksted.

Derfor tilbyder vi prisgaranti. Finder du et bedre tilbud hos en lokal Suzuki-forhandler, matcher vi prisen. Du skal blot dokumentere tilbuddet med timepris og brug af reservedele.

Kontakt os i dag for Suzuki-reparation

Rasler din bil? Eller lyser der en særlig kontrollampe på dit instrumentbræt? Ring til os og få en tid. Så kigger vi på din bil med det samme.

Vi tilbyder tilmed gratis hotline Det betyder, at du har mulighed for at ringe til os, hvis du har spørgsmål vedrørende din Suzuki. Så vejleder og guider vi dig til, hvad du bør gøre lige nu og her. Kan du ikke fikse problemet selv, står vi klar med professionel hjælp. Her er ingen ventetid. Ring derfor endelig, så snart bilen viser tegn.

Vi ser frem til at gøre dig og din Suzuki køreklar igen.