Din lokale Fiat-specialist

Er du den heldige ejer af en Fiat? Og vil du gerne have din bil på et værksted, der ved noget om Fiat, så du kan være sikker på at bevare din fabriksgaranti?

Hos Ketner har vi flere værksteder rundt omkring i landet – de har alle specialiseret sig i biler af mærket Fiat. Kører du i en Fiat, kan du derfor med god samvittighed overlade din bil til os. Vi udfører alle former for reparationer og servicetjek, og vi bruger reservedele af samme kvalitet, som din Fiat er udstyret med.

Vil du gerne have en hurtig tid til din bil? Så kontakt os gerne allerede i dag.

Hvad er der af fordele ved at vælge vores værksted, der har speciale i Fiat?

  • Vi stiller en lånebil til rådighed til dig, mens vi arbejder på din bil.
  • Du kan bede os om at hente og bringe din bil, når den skal på værksted.
  • Vores erfarne mekanikere har specialiseret sig i Fiat-biler.
  • Du kan beholde din fabriksgaranti.
  • Vi tilbyder dig konkurrencedygtige priser og giver dig oven i købet prisgaranti.
  • Vi har kompetente værksteder flere steder i landet.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Derfor skal du vælge en specialiseret mekaniker

Når du ejer en Fiat, kan du aldrig gå galt i byen ved at vælge et værksted med speciale i Fiat. Jo større kendskab din mekaniker har til biler af mærket Fiat, des bedre kender din mekaniker naturligvis din bil. Det gælder alt fra det tekniske i bilen til de reservedele, som bilen består af. Vi tør faktisk godt gå så langt som til at sige, at vi kender din Fiat ud og ind. Derfor skal du bruge os, når du gerne vil være godt kørende – uden at det behøver at koste dig en bondegård.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Brug os, når den gode værkstedsoplevelse er vigtig for dig

På hvert enkelt af vores værksteder gør vi hver dag vores bedste for at få din Fiat til at køre som en drøm. Men det er ikke kun din bil, der er vigtig for os. Det er du og din oplevelse af at have din bil på værksted også.

Vi er udmærket klar over, at det aldrig bliver en fest at have din bil på værksted. Det er derfor vigtigt for os, at du får så god en oplevelse som muligt, når du kører din bil på et af vores autoværksteder. Det forsøger vi at klare ved at tilbyde dig en uovertruffen service og at hjælpe dig bedst muligt, når din bil trænger til lidt kærlighed.

Vi lever nemlig af glade kunder, og derfor vil vi også gerne have, at du får den bedste værkstedsoplevelse, når du overlader din bil til os.

Book en tid til din Fiat på dit lokale autoværksted allerede i dag

Er en rød advarselslampe pludselig begyndt at blinke i din bil? Har din forrude fået en skade? Eller er det blot blevet tid til at få foretaget et rutinemæssigt eftersyn af din bil? Så er vi kun et opkald væk. Du kan altid få en hurtig tid til din bil, når du ringer til et af vores lokale værksteder.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at tage imod din Fiat på vores værksted.