Et autoværksted med fantastisk knowhow om Kia

Der er ikke tvivl om, at det sagtens kan betale sig at vælge et godt autoværksted, når din Kia trænger til professionel hjælp. Hos Ketner garanterer vi, at din bil er fikset første gang.

Vores mekanikere er eksperter i Kia, og den ekspertise drager vores mange faste Kia-kunder stor nytte af. Godt håndværk, kollegialt fællesskab og videbegærlighed smelter sammen på vores værksted, og vi er enormt stolte af de resultater, vi opnår.

Du kan læse mange positive kommentarer om vores arbejde på Trustpilot. Vi har afdelinger i Aalborg, Aarhus, Herning, Holstebro og Kolding. Så kom endelig forbi med din Kia på vores lokale værksted tæt på dig.

Der er mange grunde til at vælge Ketner til Kia

Vi er et dedikeret værksted, der bestræber os målrettet på at være bedst til Kia. Det betyder først og fremmest, at vi overholder alle de regler, der er at overholde, når det kommer til reparationer af din bil. Uanset model, alder og stand. Det betyder også, at du kan være helt tryg, når du efterlader din Kia i vores varetægt.

Vi hjælper blandt andet dig og din bil, når:

  • Den trænger til at få skiftet olie.
  • Der er kommet en revne i ruden, og den derfor skal skiftes.
  • Dækkene skal skiftes fra sommer til vinter eller fra vinter til sommer.
  • Der er en lampe, der lyser i instrumentpanelet

Og selvfølgelig i mange andre situationer.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Lad en Kia-specialist fikse din bil i en fart

Mange af vores mekanikere er efteruddannede hos Bosch Danmark og har dermed fået titlen som systemteknikere. Det er nemlig sådan, at din Kia indeholder en lang række reservedele produceret af Bosch. Derfor er det guld værd for dig og os, at en Kia-specialist kender til al viden fra Bosch, da de er førende underleverandører til bilindustrien.

Hos Ketner går vi meget op i, at vores mekanikere efteruddanner sig, når det giver mening. Det kan altid betale sig at dygtiggøre sig, og det gør vi meget i her på vores autoværksted. Det kommer nemlig både os, dig og din Kia til gode.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Få glæde af de mange fordele som Kia-ejer

Vi er blandt landets allerbedste til at tage sig af din bil – men vi tilbyder også en lang række fordele.

Her hos os får du:

  • Hente/bringe-service: Vi henter og afleverer din bil på en ønsket lokation.
  • Prisgaranti: Vi matcher en pris fundet hos en anden lokal Kia-forhandler.
  • Fabriksgaranti: Vi har avanceret testudstyr, så derfor ved vi, hvordan din bil skal repareres, for at du kan beholde din garanti.
  • Gratis lånebil: Du får en bil til rådighed, mens vi reparerer din Kia.

Det må gerne være belejligt at få sin Kia på værksted, når det endelig skal være. Læs mere om vores fordele på vores hjemmeside, eller spørg ind til dem, når du ringer til os.

Er uheldet ude? – Kontakt os i dag

Lyser en kontrollampe i din Kia, eller er det ved at være tid til serviceeftersyn? Uanset årsag skal du endelig kontakte et af vores værksteder nær dig. Vi er her for dig, og vi vil elske at få din Kia gjort køreklar igen.

Ring til os, og få en uforpligtende samtale eller vejledning. Kvit og frit. Vi har ingen ventetid og glæder os til at gøre dig bedre kørende med det samme.