Et autoværksted med masser af viden og speciale i Mazda

Japanerne har for længst cementeret deres status som en af verdens førende, når det kommer til at producere kvalitetsbiler til den bevidste forbruger. Og det er bestemt ikke nogen undtagelse med Mazda. Der er en god grund til, at rigtigt mange mennesker verden over i stigende grad vælger Mazda som deres foretrukne bilmærke.

Derfor er vi hos Ketner blandt de førende inden for reparation af i Mazda i Danmark. Vores mekanikere arbejder dagligt med de fine japanske modeller – og det betyder, at der er masser af viden lagret på vores autoværksteder. Det gælder selv vedrørende de nye, avancerede modeller, der kræver noget helt særligt udstyr.

Hos os får du erfaring, viden og redskaber, der kombineret kommer dig og din bil til gode. Test os gerne på den påstand. Du bliver bestemt ikke skuffet.

Hvorfor skal du vælge Ketner som din Mazda-specialist?

Der findes mange mekanikere rundt omkring i landet, så det kan være svært at få et overblik over, hvem du skal vælge. Vi holder til i Aarhus, Aalborg, Herning, Holstebro og Kolding, og vi har speciale i de gode biler fra Mazda.

Vi bestræber os hele tiden på at være med helt fremme, når det gælder uddannelse af personale og opdateret diagnosticeringsudstyr. Det giver os mulighed for at være nogle af dem, der kan reparere din bil efter Mazda-fabrikkens forskrifter.

Vi hjælper dig gerne med:

  • At få udskiftet ruder, dæk og olie.
  • Alt hvad der omhandler varmepumper og aircondition.
  • Serviceeftersyn.

Og meget mere til.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Få andre store fordele med Ketner som din Mazda-partner

Udover Mazda-reparation i alle afskygninger får du også en lang række fordele ved at benytte vores værksted. Det kan være svært at få tid til at aflevere sin Mazda på værksted i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi at hente din bil hjemme på matriklen. Du skal blot fortælle os, hvor og hvornår vi skal komme. Mens vi arbejder med din bil, stiller vi en gratis lånebil til rådighed, så du kan komme rundt. Vi afleverer din Mazda retur, så snart vi er færdige med den.

Udover hente/bringe-service, garanterer vi også, at du beholder din fabriksgaranti, når vi er færdige med din Mazda. Det kan vi garantere, fordi vi bruger de rigtige reservedele og reparerer din bil efter fabrikkens forskrifter.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Vi tilbyder også prisgaranti på reparation af Mazda

Finder du et lokalt mærkeværksted, der kan give dig et bedre tilbud, matcher vi det gerne. Du skal blot kunne dokumentere den skiltede timepris, numre på reservedele og det endelige tilbud.

Vi sætter altid en specialist på sagen på vores værksted

Det kan godt være, det hele lyder for godt til at være helt sandt, men den er nu god nok. Vores mekanikere er dygtige, og efteruddannelse har gjort dem til specialister i netop Mazda. Samarbejde er nøglen på vores værksteder, og det betyder, at alle problemer kan løses her hos os. Vi hjælper hinanden i mål på bedste vis. Men stadigvæk får du det hele til den lavest mulige pris. Så bliver det vel ikke bedre.

Kontakt et af vores værksteder

Har du brug for service på din bil, eller lyser en lampe i dit kontrolpanel? Ring til et af vores værksteder, eller sving forbi, hvis du er lige i nærheden.

Vi har altid travlt med biler, men vi har aldrig for travlt til at snakke med dig. Vi ser frem til at få din Mazda godt på vejene igen.