Få et værksted med fokus på Volvo

Volvo er en af de helt store på det skandinaviske bilmarked, og det er der selvfølgelig mange gode årsager til. For Volvo er lig med kvalitet, nordisk æstetik og køreglæde i yderste potens. Derfor er det også vigtigt, du vælger et autoværksted, der har samme passion for Volvo, som du har.

Hos Ketner har vi anerkendte værksteder i hele Jylland: Du finder os i Aalborg, Aarhus, Holstebro, Kolding og Herning. Alle steder finder du mekanikere med speciale i Volvo.

Ud over at være specialister tilbyder vi også en lang række af fordele til dig. Vi arbejder for eksempel uden ventetid – og har prisgaranti på reparation af Volvo. Se mere nede på siden, hvor vi folder alle vores fordele ud for dig.

Dine fordele ved at vælge os som værksted til din Volvo

Der findes mange forskellige værksteder rundt om i Danmark. Så det kan være svært at finde ud af, hvilket du skal vælge. Det forstår vi faktisk godt. For hvad er det lige præcis, der adskiller det ene autoværksted fra det andet?

Vælger du Ketner, er der dog en række fordel, der gør os lidt bedre end mange andre mekanikere. Vi ved godt, det lyder for godt til at være sandt, når vi fortæller om de fordele, du får på vores værksted. Men den er altså god nok.

  • Du får tilbudt gratis lånebil
  • Du får prisgaranti
  • Vi anvender kun kvalitetsreservedele
  • Du kan bevare din fabriksgaranti.
  • Gratis vejhjælp
  • Du kan få lavet softwareopdatering
  • Vi har ingen ventetid

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Er det ved at være tid til service på din Volvo?

De fleste biler vil i dag fortælle dig, hvornår det er ved at være tid til serviceeftersyn. Er det tilfældet, skal du ikke tænke på så meget. Kom blot ind til os, når din bil efterspørger det.

Det kan dog sagtens være, at din Volvo kunne have godt af service, selvom den ikke selv fortæller det via instrumentbrættet. Bruger du din bil rigtig ofte, vil den have godt af service mere hyppigt end normalt. Er du i tvivl, skal du bare kontakte os. Så finder vi ud af, om din Volvo skal have en kærlig hånd på et af vores værksteder.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

En mekaniker med stor knowhow om Volvo

På vores værksteder har vi meget kompetente medarbejdere, der altid gør sit ypperste, når de arbejder med din bil. Det gør de, fordi de elsker Volvo. Men de gør det også, fordi de vil gøre alt for, at du er tilfreds med resultatet.

Hos Ketner har vi en faglig stolthed, der er til at tage og føle på. Derfor vil du også støde på et solidt team af mekanikere, der er efteruddannet efter alle kunstens regler. Mange af vores mekanikere er uddannede systemteknikere hos Bosch Danmark, der er førende inden for den danske bilindustri.

Få en Volvo-specialist på sagen – og kom hurtigt på vejene igen

Vælger du at benytte os som dit autoværksted, får du en Volvo-specialist til at tage sig af din bil. Vi sikrer, at du hurtigt bliver køreklar igen – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sørger tilmed for at stille en bil til rådighed, hvis du ønsker det.

Kontakt os i dag. Så fikser vi din bil med det samme.