Send trygt din specialbil på værksted hos os

Det kan være svært at finde et autoværksted, der kan tage sig af andre end de mere normale bilmærker. Det er det, fordi specialbiler kræver specialviden. Men har du en specialbil, er der masser af hjælp at hente her hos Ketner.

Hos Ketner kan du også få hjælp, hvis din bil er lidt ud over det sædvanlige. Vores mekanikere er vant til at arbejde med sportsvogne og derigennem biler, der er anderledes end dem, man oftest ser på de danske veje. Og vi har det rette specialudstyr til at løse opgaven.

Har du en sportsvogn, en veteranbil eller en anden form for specialbil, du godt kunne bruge professionel hjælp til? Indlever den gerne hos os på et af vores værksteder i Jylland. Vi vil glæde os meget over muligheden for at hjælpe med en opgave, som er lidt anderledes.

For hos Ketner elsker vi biler af alle slags – men specialbiler er en særlig størrelse, som betyder særligt meget for os.

Hvad kan vores værksteder hjælpe dig med?

Specialbiler skiller sig selvfølgelig ud fra almindelige biler. Men det er ikke ensbetydende med, at der ikke skal laves almindelige reparationer på dem. Fordelen er, at vi har prøvet det før.

Her hjælper vi dig med alt fra olieskift til:

  • Hurtig fejlfinding
  • Korrekt diagnose
  • Serviceeftersyn
  • Klimaanlæg
  • Softwareopdateringer på nyere specialbiler

Og meget, meget mere.

Derudover er mange af vores mekanikere også systemteknikere, der er uddannet hos Bosch Danmark. Bosch leverer en stor del reservedele til bilindustrien – reservedele, som ofte også kan bruges til din specialbil.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Er du nervøs for prisen? Her får du prisgaranti

Vi tilbyder et stærkt hold af specialister, der står klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder:

  • Fabriksgaranti
  • Ingen ventetid
  • Gratis lånebil

Skal dine specialbiler på autoværksted, men har du fundet billigere priser andetsteds? Så matcher vi gerne den pris, de har givet dig. Du skal blot vise os et dokument med oplysninger om reservedele, timepris og endelig pris. Så matcher vi den pris og reducerer den med yderligere 10 procent.

God service behøver nemlig ikke koste dig det hvide ud af øjnene. Heller ikke selvom opgaven er lidt speciel.

Ring i dag, hvis du har brug for vores service

Har du brug for vores hjælp til din specialbil, skal du blot ringe til os og bestille en tid. Du må også gerne komme forbi vores værksted, hvis du er i nærheden. Vi har altid tid til dig. Vi hjælper dig med alt, uanset hvor stor eller lille en opgave det måtte være. Vores mekanikere synes nemlig, det er sjovt at fikse biler, der går lidt ud over det, man normalvis ser.

Vi ser frem til at hjælpe dig, så din bil kan komme ud at gøre det, den er bedst til. Fang os, så snart du har brug for det. Vi har ingen ventetid.