Lad en Hyundai-specialist håndtere din bil

Det er ofte en rigtig god idé at overlade ting, du ikke ved så meget om, til eksperter med den største erfaring. Det kan spare dig for en masse tid. Og det kan potentielt også spare dig penge i det lange løb. Derfor bør du anvende et autoværksted som Ketner, når din Hyundai trænger til enten service eller reparation.

Hos Ketner er vi blandt de førende specialister i biler fra Hyundai, og vi deler gladeligt ud af vores erfaring. Vi har autoværksteder i Aalborg, Aarhus, Kolding, Holstebro og Herning. Bor du i nærheden, skal du selvfølgelig komme til os.

Kundeservice og kvalitet er vores drivkraft. Uden jer kunne vi ikke eksistere. Derfor gør vi hver dag vores allerbedste for at holde alle Hyundai-ejere godt kørende.

Få alle fordelene på et værksted med specialviden og erfaring med Hyundai

Ud over at have de bedste mekanikere tilbyder vi også vores kunder en lang række fordele.

Det gælder for eksempel:

  • Fabriksgaranti: Få et stempel i din servicebog, når din Hyundai har været i vores hænder.
  • Hente/bringe-service: Vi henter og bringer din Hyundai, hvor og hvornår du ønsker.
  • Prisgaranti: Vi matcher de lokale Hyundai-forhandleres priser.
  • Gratis lånebil: Vi stiller en bil til rådighed, mens vi fikser din.

Der må gerne være ekstra fordele ved at vælge os som dit foretrukne Hyundai-værksted. Derfor har vi lagt os i selen for at give dig den bedst mulige oplevelse – på alle tænkelige parametre.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

En mekaniker med det højeste niveau af knowhow om Hyundai

Bosch er førende underleverandører til bilindustrien, og hvert år uddanner Bosch Danmark en mængde såkaldte systemteknikere. Den uddannelse har mange af vores mekanikere gennemført, og den er både anerkendt og forankret i højaktuel indsigt i moderne biler og reservedele.

Det vidner om, at vores mekanikere er videbegærlige og flittige, og at hele vores vision er baseret på at ønske om at ville vores kunder det allerbedste – og det kommer dig og din Hyundai til gode.

En Hyundai indeholder mange reservedele fra netop Bosch, og dem kender vores systemteknikere alt til, netop fordi de har taget uddannelsen. De har tilmed adgang til alt knowhow fra Bosch, og det er en kæmpe, hvis du gerne vil have det optimale ud af din bil.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Er det ved at være tid til serviceeftersyn?

En lampe i dit kontrolpanel fortæller dig, det er ved at være tid til service på din Hyundai. Ring til os og bestil en tid eller book en tid direkte fra vores hjemmeside. Du indtaster blot informationer om din bil og om dig selv. Efter booking får du en bekræftelse fra os. Det er nemt og effektivt. Herefter sætter vi en af vores mange specialister på sagen, når din bil skal have service.

På vores Hyundai-værksted tilbyder vi dig blandt andet:

  • Rudeskift
  • Dækskift
  • Olieskift
  • Serviceeftersyn
  • Softwareopdatering

Så det er bare med at få bestilt tid til service, så du kan blive godt og bekymringsfrit kørende igen.

Kontakt et Ketner-værksted, når skaden er sket

Vi lever af at gøre vores bedste, og den påstand er du mere end velkommen til at teste os på. Du kan også se, hvad alle vores glade kunder skriver om vores autoværksted på Trustpilot. Du kan derfor roligt ringe til et af vores værksteder eller svinge forbi, hvis du er lige i nærheden en dag. Vores værkfører har altid tid til en snak med dig.