Autoværksted med viden om Mercedes og sans for detaljen

Er du den glade ejer af en Mercedes Benz, vil du sikkert gerne have den allerbedste til at reparere din bil, når uheldet er ude, eller din bil trænger til service. Det forstår vi godt – for en Mercedes er mere en blot en bil. Det er en hobby, et eventyr på hjul eller måske endda en drøm, der endelig er gået i opfyldelse.

Hos Ketner har vi autoværksteder rundt omkring i Jylland. Du finder os både i Jylland og på Fyn, og på alle værksteder har vi et helt team af Mercedes-specialister, der er lige så vild med det klassiske bilmærke som dig.

Hvorfor benytte dig af vores værksted?

Du skal benytte vores værksted til din Mercedes, fordi vi først og fremmest er stolte af vores arbejde. Hver dag bestræber vi os på at levere det bedst mulige resultat for alle vores kunder. Det fortjener både du og din bil. Længere er den sådan set ikke. Og hvis du har lyst til at få syn for sagn, kan du starte med at gå ind på Trustpilot og se, hvordan folk i al almindelighed synes, at vi lever op til dét høje ideal. 

Det er vi naturligvis stolte af, men det giver os også blod på tanden i forhold til at fortsætte det gode arbejde og få flere glade kunder, der sætter pris på vores imødekommende måde at drive værksted på.

På vores værksted tilbyder vi blandt andet følgende til dig og din Mercedes Benz:

  • At udskifte dæk, olie og rude på din Mercedes
  • At opdatere din Mercedes-software: Vi er nemlig i direkte forbindelse med Mercedes-fabrikken online.
  • At lave rutinemæssig service på din Mercedes
  • At se på din Mercedes’ aircondition og varmeanlæg

Der er ikke det problem, vi ikke kan fikse. Indlever du trygt din Mercedes til vores kompetente team. Så sørger vi for, at du hurtigt kan komme af sted igen.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen. Vi tager hånd om både benzindrevne biler og elbiler.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Mere end bare endnu et værksted

Hos Ketner er vi glade for den positive respons, vi modtager fra vores kunder. Som før nævnt – både på nettet, men også i den daglige snak med vores kunder – erfarer vi, at vores tilgang til både arbejdet med bilerne, men også vores væremåde og omgang med kunderne, er noget der bliver lagt mærke til og som gør, at folk kommer igen, når vi først har hjulpet dem. Vi har altid tid til vores kunder og møder folk med et smil på læben, da vi ønsker at vores kunder skal føle sig velkomne, uanset hvem de er og hvad de kommer med. 

Alle former for professionel service

Har du bare brug for at aflevere bilen og hente den igen, når den virker, kan det sagtens lade sig gøre – men vi tager os også gerne tiden til at sætte dig ind i hvad der er blevet gjort ved bilen, en gennemgang af forløbet hos os og kommer gerne med anbefalinger til videre vedligehold. Det er helt op til dig, vi ønsker bare at gøre din oplevelse med vores værksted og personale til noget, hvor du føler dig mødt og at du selvfølgelig ønsker at komme igen, hvis det skulle blive nødvendigt en anden gang. Ønsker du at få en serviceaftale hos os, er det også en oplagt mulighed. Nedenfor kan du se hvilke services, der kendetegner alle vores værksteder, og som har resulteret i at vi har mange glade kunder, der kører Mercedes Benz over det meste af landet.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Få flere fordele hos en erfaren Mercedes-specialist

Ud over ovenstående ydelser får du også en lang række andre fordele på vores anerkendte værksteder. Vi vil gerne give vores kunder de allerbedste betingelser, når de vælger os som deres foretrukne værksted, og det gælder også dig og din Mercedes.

Derfor tilbyder vi:

  • At matche den pris, du eventuelt måtte finde hos det lokale mærkeværksted. Vi reducerer tilmed prisen med 10 procent.
  • At tilbyde dig nul ventetid.
  • At du beholder din fabriksgaranti.
  • At du får en lånebil til rådighed, mens vi reparerer din Mercedes.

Vi sætter en specialist på sagen

På vores Mercedes værksteder er mange af mekanikerne efteruddannede hos Bosch Danmark. Det betyder, at de har specialiseret sig i aktuel systemteknologi inden for autobranchen. Vi har desuden adgang til branchens bedste testudstyr, og med specialister på sagen er dit køretøj i de allerbedste hænder hos os. Uanset årgang eller model af Mercedes, har vi erfaring med alle former for opgaver – selv de nye eldrevne modeller tager vi gerne under behandling, da vi også her er med på det nyeste indenfor behandling af disse. 

Find os her

Med værksteder i både Jylland og på Fyn dækker vi et stort område af Jylland. Vi bryster os af vores jyske ophav, som vi ser som en garanti for et veludført stykke arbejde uden en masse dikkedarer. Som tidligere nævnt, sigter vi efter at vores kunder undgår ventetid, hvorfor du heller ikke behøver booke tid, men bare kan trille ind på værkstedet, når behovet opstår. Vi står klar til at rådgive og servicerer gerne, mens du venter. Med vores store erfaring og professionelle service, kan vi nemt og hurtigt få din bil køreklar igen, uden du skal bekymre dig om, hvorvidt opgaven er udført ordentligt – vi slipper ikke din bil igen, før den er helt som den skal være. Du kan med fuld tryghed overlade din bil til vores dedikerede medarbejdere.

Book en Mercedes-reparation allerede i dag

Så snart du har brug for, at en kyndig Mercedes-specialist ser på din bil, skal du blot kontakte os. Vi tilbyder altid en uforpligtende samtale, og vi har også en hotline, hvor du kan få telefonisk vejledning på telefonnummer 70 80 73 59, hvis du har spørgsmål til priser, reparationer, vedligehold af din bil eller andet – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi har altid tid til at give dig en god service

Sving også gerne ind forbi et af vores fysiske værksteder, hvis du er på farten. Vi har altid tid til at tale med dig. Vi ser frem til at høre fra dig og til at tage imod din Mercedes, hver gang den trænger til at blive set efter i sømmene.