Autoværksted med viden om Mercedes og sans for detaljen

Er du den heldige ejer af en mageløs Mercedes, vil du sikkert gerne have den allerbedste til at reparere din bil, når uheldet er ude, eller din bil trænger til service. Det forstår vi godt, for en Mercedes er mere en blot en bil. Det er en hobby, et eventyr på hjul og muligvis en drøm, der endelig er gået i opfyldelse.

Hos Ketner har vi autoværksteder rundt omkring i Jylland. Du finder os i Herning, Holstebro, Aalborg, Aarhus og Kolding. På alle fem værksteder har vi et helt team af Mercedes-specialister, der er lige så vild med det klassiske bilmærke som dig.

Hvorfor benytte dig af vores værksted?

Du skal benytte vores værksted til din Mercedes, fordi vi først og fremmest er stolte af vores arbejde. Hver dag bestræber vi os på at levere det bedst mulige resultat. Det fortjener du, og det fortjener din bil. Længere er den sådan set ikke. Og hvis du har lyst til at få syn for sagn, kan du gå ind på Trustpilot og se, hvordan folk i al almindelighed synes, at vi lever op til dét høje ideal. Det er vi naturligvis stolte af.

På vores værksted tilbyder vi blandt andet:

  • At udskifte dæk, olie og rude på din Mercedes
  • At opdatere din Mercedes-software: Vi er nemlig i direkte forbindelse med Mercedes-fabrikken online.
  • At lave rutinemæssig service på din Mercedes
  • At se på din Mercedes’ aircondition og varmeanlæg

Der er ikke det problem, vi ikke kan fikse. Indlever du trygt din Mercedes til vores kompetente team. Så sørger vi for, at du kan drøne af sted igen i løbet af no time.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Skal vi hente din bil?

Vi ved godt, det kan være svært at finde tid til at køre din Mercedes på værksted i en travl hverdag. Derfor har du mulighed for at benytte dig af vores hente/bringe-service. Det betyder simpelthen, at vi henter din Mercedes, hvor og hvornår du ønsker det. Når vi er færdige, afleverer vi den ligeledes igen.

Brug din værdifulde tid på andre ting ved at gøre brug af vores hente/bringe-service. Det har aldrig været lettere at få din bil på værksted.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Få flere fordele hos en erfaren Mercedes-specialist

Ud over ovenstående ydelser får du også en lang række andre fordele på vores anerkendte værksteder. Vi vil gerne give vores kunder de allerbedste betingelser, når de vælger os som deres foretrukne værksted, og det gælder også dig og din Mercedes.

Derfor tilbyder vi:

  • At matche den pris, du eventuelt måtte finde hos det lokale mærkeværksted. Vi reducerer tilmed prisen med 10 procent.
  • At tilbyde dig nul ventetid.
  • At du beholder din fabriksgaranti.
  • At du får en lånebil til rådighed, mens vi reparerer din Mercedes.

Vi sætter en specialist på sagen

På vores Mercedes værksteder er mange af mekanikerne efteruddannede hos Bosch Danmark. Det betyder, at de har specialiseret sig i aktuel systemteknologi inden for autobranchen. Vi har desuden adgang til branchens bedste testudstyr, og med specialister på sagen er din Mercedes i de allerbedste hænder hos os.

Book en Mercedes-reparation allerede i dag

Så snart du har brug for, at en kyndig Mercedes-specialist ser på din bil, skal du blot kontakte os. Vi tilbyder altid en uforpligtende samtale, og vi tilbyder endda også gratis hotline, hvor du kan få telefonisk vejledning.

Sving også gerne ind forbi vores fysiske værksted, hvis du er på farten. Vi har altid tid til at tale med dig. Vi ser frem til at høre fra dig og til at tage imod din Mercedes, hvis den trænger til at blive set efter i sømmene.