Autoværksted med indgående viden om Peugeot

Sværger du, som mange andre danskere, til Peugeot, forstår vi det godt. Brug derfor vores værksted, når din bil trænger til service. Vi lover, at der står et kompetent mekanikerteam klar til at tage sig kærligt af din bil.

Vi har værksteder i Aalborg, Aarhus, Holstebro, Herning og Kolding. Bor du i nærheden, skal du endelig komme forbi med din Peugeot. Vi gør alt, vi kan, for at give vores kunder den bedste oplevelse. Uden jer, ingen os.

Et professionelt værksted med adgang til det højeste niveau af knowhow

På vores værksteder har vi en masse mekanikere, der har taget en efteruddannelse hos Bosch Danmark. Bosch er førende underleverandør i bilindustrien, og derfor indeholder rigtig mange biler reservedele fra netop Bosch. Det gælder også reservedelene til din bil.

Derfor har vores mekanikere det højeste niveau af knowhow, når det kommer til reservedele, og det er til fordel for dig. Vi har tilmed adgang til det bedste testudstyr i autobranchen i Danmark. Din bil er altså i mere end kompetente hænder på vores værksted.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Her er de fordele, du får ved at vælge vores autoværksted til din Peugeot

Hente/bringe-service er blot en af vores fordele. Men der er flere store fordele, når du vælger Ketner til at tage sig af din bil. Vi tilbyder blandt andet:

  • Prisgaranti
  • Fabriksgaranti
  • Ingen ventetid
  • Gratis lånebil

Det er vigtigt for os at imødekomme vores kunder. Og derfor har vi ovenstående fordele. Fabriksgarantien beholder du, når vi er færdige med din bil. Vi overholder nemlig de regler, fabrikken og EU har sat for din Peugeot.

Derudover tilbyder vi prisgaranti, hvis du kan give os dokumentation for et andet tilbud, timepris og reservedelsnumre. Får vi det, matcher vi prisen og reducerer den yderligere med 10 procent.

Lånebil eller varm kaffe

Har du ikke tid til at vente på, at vi reparerer din bil, kører du bare herfra i en af vores lånebiler. Det er både nemt og belejligt. Og det koster dig ovenikøbet ikke ekstra. Du er dog også mere end velkommen til at blive og vente på, vi er færdige. Få en varm kop kaffe, mens du venter.

Har du brug for en mekaniker allerede i dag?

For at vi kan tilbyde dig en Peugeot-specialist, er vi selvfølgelig nødt til at høre fra dig først. Ring til os og fortæl om dine behov. Så finder vi en tid til din Peugeot og overlader den til en af vores specialister på området.

Vi ser frem til at hjælpe dig!