Kør din Renault på et anerkendt værksted

Du kommer ikke udenom at skulle have din bil på værksted i dens levetid. Om du skal have et eftersyn på dine tænder eller have dit hår klippet, handler det i høj grad om, at du har tillid til den fagperson, der hjælper dig. Det samme gør sig gældende med din mekaniker.

Trænger din Renault til lidt kærlighed fra en af specialisterne i autobranchen, synes vi, du skal indlevere den til os fra Ketner. Vi har dygtige mekanikere med viden om Renault på vores autoværksteder i Kolding, Herning, Holstebro Aarhus og Aalborg, som alle står på spring for at hjælpe dig med at blive så godt kørende som muligt. Helt uden ventetid – og med garanti for konkurrencedygtige priser og højt serviceniveau.

Tillid er nøglen til en god værkstedsoplevelser. Og her giver vi dig de bedste forudsætninger for at opbygge den tillid.

Vi henter din Renault, hvis du har brug for hjælp

Selvom du ikke kommer udenom at få din bil på værksted før eller siden, kan det stadig være uoverskueligt at finde tid til det i en travl hverdag.

Derfor tilbyder vi:

  • Hente/bringe-service
  • Gratis lånebil

Vi tilbyder simpelthen at hente din bil der, hvor du bor, eller på din arbejdsplads. Faktisk henter vi din bil lige der, hvor du ønsker. Mens vi arbejder på din Renault på vores værksted, får du en gratis lånebil til rådighed. Når vi er færdige med din bil, kan vi aflevere den på en ønsket lokation igen.

Det er en af de helt store fordele ved at benytte dig af os som dit faste værksted.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Et autoværksted med adgang til relevant specialviden om Renault

Vi er online med fabrikken, hvor din Renault er fremstillet. Derfor kan vi garantere, at du beholder din fabriksgaranti og får det fine stempel i din bog, som sikrer dig den bedste værdi af dit køretøj. Det betyder også, at vi har adgang til alle de informationer, vi skal bruge for at kunne beholde din fabriksgaranti.

Vi ved, hvilke reservedele vi skal benytte, og vi følger Renault-fabrikkens forskrifter. Din bil er derfor i mere end trygge hænder her på vores værksteder.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Flere fremragende fordele

Ud over gratis lånebil og hente/bringe-service tilbyder vi også andre fordele som:

  • Ingen ventetid
  • Prisgaranti
  • Fabriksgaranti

Prisgarantien er til for dig. Finder du et lokalt mærkeværksted, der tilbyder dig billigere Renault-reparation, matcher vi det tilbud uden diskussion. Du skal blot give os dokumentation på den skiltede timepris, reservedelsnumre og det samlede tilbud.

Fabriksgarantien er din ven, så den beholder du selvfølgelig også, når din Renault behandles hos os.

Bosch Car Service Danmark giver fordelagtig viden

Når din bil forlader vores værksted, er den så god som ny. Og der er ikke gået på kompromis med reservedele – vi anvender kun kvalitetsprodukter. Vores mekanikere er nemlig uddannede systemteknikere og har adgang til stor viden fra Bosch Danmark.

Bosch leverer en lang række af de reservedele, bilerne er født med. Med en uddannelse hos Bosch er vores mekanikere mere end godt klædt på til at tage vare på din Renault.

Kontakt os i dag, så vi hurtigt kan få dig på vejene igen

Ring til os, så snart noget rasler i din Renault, eller hvis dine dæk skal skiftes. Vi hopper fluks til telefonen, når den ringer, så vi kan få din bils reparation i kalenderen.

Du er også mere end velkommen til at svinge forbi et af vores værksteder. Vi står ofte med snuderne begravet i reservedele – men så snart du kommer, tager vores værkfører imod dig.

Vi glæder os til at tage os af din Renault, så du kan blive bedre kørende.