Autoværksted med speciale i VW og glade kunder

Du er ret godt kørende, hvis du kører Volkswagen. Det klassiske folkevognsmærke er baseret på nogle tyske værdier som kvalitet og styrke. Det betyder, at din VW også fortjener et ordentligt VW-værksted, der kan tage ordentligt hånd om den, når den skal repareres eller til service.

Ketner er et anerkendt autoværksted med afdelinger i Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg og Holstebro. Bor du i en af disse byer, skal du bare svinge forbi vores værksted, når din bil trænger til hjælp. Hos os arbejder vi ikke med ventetid, så vi har altid tid til dig og din bil.

Vi har mange mekanikere på vores forskellige afdelinger, og de har hver især speciale i enkelte bilmærker. Også VW. Lad os gøre din værkstedsoplevelse så god som mulig, så du kan komme hurtigt ud på vejene igen.

Hvorfor skal du vælge et værksted med et dedikeret speciale i VW?

Det skal du, fordi vi har det korrekte diagnoseudstyr og følger fabrikkens forskrifter. Vi er online med fabrikken, og det betyder, at du hos os er garanteret:

 • De nyeste softwareopdateringer
 • At bibeholde din fabriksgaranti
 • Vi har prisgaranti

På vores autoværksted giver vi din Volkswagen en softwareopdatering, fordi det er med til at fremme køreglæden. Dit gearskifte bliver ofte bedre, og du vil sikkert også opdage, at din VW kan køre længere på literen efter en opdatering.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Behold din fabriksgaranti

Vi bruger kun godkendte reservedele, der passer til din VW, og følger fabrikkens anvisninger. Det betyder, at vi kan give dig et stempel i bogen, der bevidner, at du beholder din fabriksgaranti her hos os. Det er både godt for dig og din Volkswagen.

Bosch Danmark leverer reservedele til din VW

På vores værksteder med speciale i VW rundt omkring i landet har vi kompetente mekanikere. Mange af dem er efteruddannede systemteknikere fra Bosch Danmark, og det er en klar fordel for din bil. Bosch er nemlig førende leverandør af reservedele til bilbranchen.

Din Volkswagen indeholder ligeledes et stort antal reservedele fra Bosch – og så er det altså en fordel, at vores teknikere ved, præcis hvad det er, de arbejder med. Det er den faglige præcision, vi mener, at din Volkswagen fortjener. Kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Find en VW-specialist i mange danske byer

Som sagt er vi et autoværksted, der holder til i flere jyske byer. Volkswagen er en folkekær bil, og mange kører rundt på de danske veje i netop en VW. Derfor har vi selvfølgelig et team af specialister, der kan tage vare på din bil.

Her får du ydelser som:

 • Serviceeftersyn
 • Softwareopdatering
 • Rudeskift
 • Dækskift
 • Olieskift

Og meget mere. Er den gal med dit klimaanlæg? Eller er der en kontrollampe, som bliver ved med at lyse i dit instrumentbræt? Kom til os med din Volkswagen. Så finder vi ud af, hvad der skal gøres med din bil, og sammen lægger vi en plan, der giver mening for dig.

Få mange fordele, når du indleverer din bil hos os

På vores værksted gør vi os hver dag umage. Det gør vi, fordi vi elsker vores job. Men vi gør det i lige så høj grad, fordi vi gerne vil have, at vores kunder er tilfredse, når de kører fra os. Professionalisme er blot en af vores fordele.

Du kan også se frem til fordele som:

 • Gratis hotline
 • Prisgaranti
 • Lånebil
 • Fabriksgaranti
 • Nul ventetid
 • Gratis vejhjælp

Du er mere end velkommen til at spørge ind til vores fordele og specialer, når du kontakter os.

Ring til os og bestil en tid allerede i dag

Er der problemer med din Volkswagen? Eller er det blot ved at være tid til syn? Kontakt det Ketner-autoværksted, der ligger tættest på dig, og book en tid i dag.

Vi sidder klar til en uforpligtende samtale og nøje vejledning. Vi glæder os til at høre fra dig, så du kan komme trygt på farten igen.