Lad os blive det foretrukne værksted til din Audi

Er du den glade ejer af en Audi, betyder kvalitet en stor del for dig. I hvert fald når det kommer til din bil. Og kvalitet skal behandles med ekspertise. Derfor skal du selvfølgelig finde et Audi-autoværksted, der er vant til at arbejde med tysk kvalitet.

Hos Ketner har vi værksteder i hele Jylland. Find os i Herning, Holstebro, Aalborg, Aarhus og Kolding. Vi har specialiseret os i mange forskellige bilmærker, og vores Audi-team vil hellere end gerne tage sig af din bil, så du kan få din Audi hurtigt og sikkert ud på vejene igen.

Et værksted, der kan hjælpe med lidt af hvert

Hos os får du en Audi-specialist, der ved, hvad faget handler om. Vi er et hold af dygtige mekanikere og teknikere, der har stort kendskab til Audi. På den måde får du og din Audi den bedste behandling på vores værksteder, hvor vores erfarne mekanikere arbejder tæt sammen for at finde de løsninger, der giver bedst mening for dig.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Olieskift
  • Rudeskift
  • Dækskift
  • Softwareopdatering
  • Serviceeftersyn
  • Aircondition

Og selvfølgelig meget mere. Se eventuelt vores liste med specialer, som naturligvis også omfatter Audi.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Tag en lånebil, mens vi arbejder på din Audi

Vi er alle mere eller mindre afhængige af vores bil, og derfor skal vi ikke belemre dig med ventetid, når det kan undgås. Du har i stedet mulighed for at få en gratis lånebil stillet til rådighed, mens din Audi er til reparation. Det skal jo være muligt for dig at komme frem og tilbage, selvom vi har din bil.

Lad en specialist gøre din Audi køreklar

Mange af de mekanikere, der indgår i de forskellige teams, er efteruddannede hos Bosch Danmark. Bosch er førende underleverandører til bilbranchen, og derfor indeholder din Audi en lang række reservedele fra netop Bosch.

Vores systemteknikere ved lige præcis, hvad din Audi har brug for, og hvornår den har brug for det. Og så har de tilmed adgang til branchens bedste testudstyr. Din Audi får altså det bedste her hos os.

Ring i dag og få en tid eller book tid online

Ring til det værksted, der ligger nærmest dig, og få en tid med det samme. Kør også gerne forbi et af vores værksteder – vi har altid tid til en snak med dig.

Lad os få din Audi godt kørende igen.