Værksted med stor erfaring og speciale i BMW

Tyskerne er kendte for at producere biler i rigtigt god kvalitet, og BMW er ingen undtagelse. Kører du BMW, skal du selvfølgelig have en dygtig fagmand på sagen, når den skal repareres. Hos Ketner finder du en erfaren BMW-specialist – og faktisk flere af slagsen; vi har afdelinger i Aalborg, Herning, Holstebro, Kolding og Aarhus.

Ring til en af vores afdelinger, hvis du har brug for hjælp til at få din BMW godt kørende igen.

Hvad kan en BMW-specialist hjælpe dig med?

På vores værksted får du hjælp til alle tænkelige problemer med din BMW. Nogle af de typiske problemstillinger, vi arbejder med, er:

  • Rudeskift
  • Olieskift
  • Softwareopdateringer via vores originale udstyr
  • Serviceeftersyn
  • Reparation af klimaanlæg
  • Dækskift

Har du en kontrollampe i din bil, du ikke kan afkode, hjælper vi selvfølgelig med det pågældende problem. Og så udbedrer vi fejlen, så du igen kan komme ud at køre i din tyske kvalitetsbil så hurtigt som overhovedet muligt.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Vi er online med BMW-fabrikken

En af de helt store fordele ved at benytte os til reparation af din BMW er selvfølgelig, at vi ved, hvad vi laver. Der er dog mange andre fordele ved at vælge Ketner. Vi har branchens nyeste og mest avancerede testudstyr og er i direkte forbindelse via internettet med den fabrik, din BMW kommer fra. Det betyder, at din fabriksgaranti bibeholdes, når vi er færdige med at reparere din bil.

Det betyder også, at vi har adgang til alle de informationer, vi skal bruge om din bil, og at vi altid kan give den seneste softwareopdatering. En opdatering af bilens software kan blandt andet medvirke, at din BMW kører længere på literen, og at dit gearskifte bliver markant bedre.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Få en BMW-specialist til at se på din bil

En stor del af vores mekanikere har taget en ekstra uddannelse hos Bosch Danmark. Bosch leverer en stor andel reservedele til bilindustrien, så derfor er det en fordel at have et stort kendskab til netop produkter fra Bosch. Din BMW indeholder nemlig også mange reservedele herfra. Derudover har vi adgang til det bedste testudstyr i branchen. Din BMW er således i mere end trygge hænder hos os.

Vi gør din bil køreklar

Kør forbi et af vores værksteder, hvis du er i nærheden. Her tager vores værkfører imod dig, og sammen lægger vi en plan for reparationen af din bil. Ring også gerne og få en tid eller en uforpligtende snak om mulighederne.

Vi glæder os til at få dig hurtigt på vejene igen.