Find et autoværksted med kompetencer inden for Toyota

Når din Toyota trænger til en kærlig hånd, skal du finde et værksted, der ved, hvordan en god bil skal behandles. Hos Ketner tilbyder vi et stærkt hold af mekanikere, der alle er specialister på hver deres område. De er tilmed mere end villige til at dele erfaring og gode råd indbyrdes, og det sikrer vores kunder den ultimative behandling.

Du er mere end velkommen til at teste os på den påstand. Vi garanterer, at du ikke bliver skuffet, når du indleverer din Toyota på et af vores værksteder i Jylland. Se bare udtalelserne fra vores glade kunder på Trustpilot, der rækker et godt stykke ud over det, man kan forvente i autobranchen.

Det er vi stolte af. Og derfor håber vi naturligvis, at du tager kontakt til os, når du skal have din Toyota på værksted.

Få fantastiske fordele på et specialiseret Toyota-værksted

Toyota er blandt de mest populære biler på de danske veje. Derfor har vi naturligvis et indgående kendskab til din bil og de skader, der kan opstå. Men vælger du Ketner som dit Toyota-værksted, får du en lang række fordele oven i handlen.

Vi tilbyder blandt andet alle vores kunder:

  • Prisgaranti, der matcher andre lokale Toyota-forhandlere + 10 % yderligere rabat
  • Bibeholdt fabriksgaranti
  • Lånebil
  • Ingen ventetid

Vi har testere til Toyota, og det betyder, at vi reparerer din bil efter de forskrifter, Toyota har fremsat og fremsætter løbende angående de nye biler. Det gør vi, så du er garanteret et stempel i din bog, der sikrer dig fabriksgarantien. Men vi gør det også, fordi vi mener, det er den rigtige måde at gøre det på.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Overlad din bil til en kyndig Toyota-specialist

Det tager i gennemsnit 2,8 timer for os at reparere de biler, vi får ind. Når din bil er på vores værksted, er den i de bedste hænder. Vores mekanikere er efteruddannede hos Bosch Danmark. Bosch leverer en lang række reservedele til bilindustrien, og derfor er det en fordel, at vores mekanikere kender til Bosch.

Hos Ketner går vi meget op i, at vores kunder og deres biler får den bedste service. Derfor er efteruddannelse vigtig. Vi ser så gerne, at du anbefaler os til dem, du kender. Og derfor bestræber vi os hver dag på at gøre vores ypperste.

Skal vi fikse din bil? Kontakt os – både inden og når skaden er sket

Er du nysgerrig omkring vores ydelser, skal du endelig kontakte en af vores afdelinger tæt på dig. Vi holder til i Aalborg, Århus, Herning, Holstebro og Kolding.

Ring til os, så snart du mener, du har behov for vores hjælp. Vi har ingen ventetid, så jo før du kommer ind med din Toyota, jo før kan vi få den klar til dig igen. Hos os står en Toyota-mekaniker altid klar til at give din bil den behandling, den fortjener.

Vi ser frem til at hjælpe dig.