Reparation af alufælge i Holstebro

Dine fælge er noget af det, der er med til at løfte udtrykket af din bil. Derfor er det også vigtigt, at du passer på dem. Hos Ketner i Holstebro har vi mulighed for at hjælpe dig med renovering af fælge, hvis de har fået forskellige former for skader. Her har vi det specifikke værktøj og den helt specifikke knowhow, der skal til, for at få dine fælge eller alufælge så gode som nye igen.

Vi tager gerne et kig på dine fælge og giver dig en fast pris, inden vi igangsætter opgaven med at reparere dine fælge. På den måde kan du selv vurdere, om du har lyst til at gøre en større investering i et par nye fælge. Så tag fat i vores fælgspecialister i Holstebro allerede i dag – vi kan med ret stor sikkerhed få dine fælge til at fremstå som nye igen, uden at det koster dig nær så meget, som et par nye fælge til din bil gør.

Se hvordan vi renovere en fælg

Kontakt Ketner Holstebro for professionel renovering af dine alufælge

Hos Ketner i Holstebro har vi en ret omfattende teknisk viden om alufælge, der gør os i stand til at klare langt de fleste hyppige problemer med skader på fælge af forskellige typer. Noget af det, vi oftest hjælper arbejder med, når vi laver fælgrenovering på værkstedet i Holstebro er for eksempel:

  • Vi retter fælgene op, hvis de er blevet skæve eller har fået buler på grund af slag eller påkørsel
  • Ved hjælp af diamond cut-metoden er vi i stand til at afdreje overfladen på dine fælge for at give dem deres skinnende finish tilbage.
  • Er dine fælge lakeret, hjælper vi også med lakreparationer og maleopgaver.

Har du spørgsmål om noget, der vedrører vores service omkring fælgrenovering i Holstebro, skal du endelig tage fat i vores team, der altid er klar til at svare på dine spørgsmål.

Få en pris eller book til reparation af alufælge i Holstebro

Du er som sagt meget velkommen til at forespørge på prisen på en renovering af dine fælge. For prisen afhænger naturligvis af det arbejde, som skal laves. Derfor tilbyder vi dig, at du kan sende et billede, der giver os mulighed for at vurdere, hvad det koster. Du er naturligvis også altid velkommen til at svinge forbi vores værksted på Herningvej i Holstebro for en uforpligtende vurdering af, hvad en renovering af dine alufælge koster.

Vi glæder os til at høre fra dig.