Professionelt autoværksted til din bil

Du kan prøve at lukke øjnene for det, men før eller siden er du nødt til at få din bil hen på et autoværksted, hvis den viser tegn på, at den trænger til hjælp. Det kommer næsten altid ubelejligt, når din bil trænger til mekanikerhjælp, men det er der heldigvis mange gode råd for.

Hos Ketner tilbyder vi dig kompetente autoværksteder rundt om i Jylland. Find os i Herning, Holstebro, Aalborg, Aarhus og Kolding. Vi varetager alle former for biler, og vores mekanikere er specialister i forskellige bilmærker.

Der er helt sikkert en professionel mekaniker på vores værksted med speciale i netop din bil.

En dygtig mekaniker hjælper din bil

Når du indleverer din bil på et af vores værksteder, kan du forvente ekspertise fra start til slut. Vores mekanikere er videbegærlige, og det afspejler sig i den service, du og din bil modtager. Vi hjælper dagligt biler med små og store ting som:

  • at skifte rude på din bil, når den har fået en revne eller stenslag
  • at skifte olie
  • at skifte dine vinterdæk ud med sommerdæk og omvendt
  • at sørge for, din bil er opdateret med seneste software
  • at få dit klimaanlæg til at virke optimalt

Og meget, meget mere.

Uanset om din bil trænger til små eller store reparationer, varetager vi det på vores værksteder.

Professionelt

Vores autoværksted i Herning har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Mens vores mekaniker i Herning arbejder på din bil, har vi altid en lånebil klar til dig.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Herning kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Herning giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Få en automekaniker med stor viden

Mange af vores dygtige mekanikere har taget en avanceret uddannelse som systemtekniker hos Bosch Danmark. Bosch er førende leverandør til bilindustrien, og det betyder, at mange bilers reservedele kommer fra netop Bosch.

At vores automekanikere kender til al viden fra Bosch er derfor en kæmpe fordel for dig og din bil. Vi ved lige præcis, hvordan vi skal gå til din bil, når den kommer under vores mekanikervinger.

Du er mere end velkommen til at teste os på den påstand. Du bliver ikke skuffet.

Det siger vores kunder

Byens bedste værksted. Kan lave alt 😉

Placeholder image

Jesper Vang

The most profesional autoservice I have ever seen so far. Ole is one of the best professionals I have met and the nicest guy 🙂 Shout outs also to the mechanics working on my car, good job. Carry on doing the best

Martin Mudrik

Super service hele vejen rundt

Kasper Albin

Meget godt. God service

Sven Berentzen

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Vi henter og bringer din bil

Får du hjælp hos os, vil du hurtigt erfare, at vi ikke kun har dygtige medarbejdere, men også en lang række fordele, der er til for dig. Vi ved eksempelvis godt, at det kan være svært at kombinere et besøg på autoværksted med en travl hverdag. Derfor kan du nyde godt af vores hente/bringe service.

Denne service går i al sin enkelhed ud på, at vi henter din bil hvor og hvornår du ønsker. Herefter bringer vi den til vores værksted, fikser den og leverer den retur til dig. Lettere kan det næsten ikke blive at få sin bil repareret.

Skulle det være en prisgaranti?

Vi bryster os også af at være både effektive og konkurrencedygtige. Derfor tilbyder vi selvfølgelig prisgaranti. Finder du et andet lokalt mærkeværksted med en særligt god pris på den opgave, du skal have udført, matcher vi den gerne. Det eneste, du skal gøre, er at dokumentere tilbuddet fra den anden mekaniker. Vi skal kende den skiltede timepris og numrene på de reservedele, der skal benyttes.

Hos Ketner giver vi dig og din bil kvalitet i yderste potens til priser, der matcher markedet.

Lad os være dit foretrukne autoværksted

Ønsker du at få vores hjælp til at fikse din bil, skal du endelig kontakte os. Ring til os, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi tilbyder nemlig en gratis hotline, der er klar til at hjælpe dig. Og er du lige i nærheden af et af vores autoværksteder, er du mere end velkommen til at komme forbi med din bil. Vi har ofte meget travl, men vi har altid tid til at tage en snak med dig.

Vi ser frem til at få dig og din bil gjort køreklar igen.