Vælg et værksted med speciale i Ford i Herning

Ejer du en Ford, og bor du i eller omkring Herning? Så er det oplagt at benytte et værksted med speciale i Ford ‒ og det er lige præcis det, du får, når du benytter os som din Ford-mekaniker i Herning.

Hos Ketner Herning finder du et team bestående af mekanikere med årelang erfaring inden for branchen, som hver evig eneste dag arbejder som blandt andet Ford-specialister i Herning. Vi kan derfor klare enhver form for reparation og service af din Ford.

Har du brug for et skade- eller dækcenter til din Ford i Herning?

Uanset om du skal have lavet service eller står over for en større reparation af din bil, så kan vi som Ford-mekaniker klare opgaven, så du hurtigt kan blive godt kørende igen. For selvom vi har fødderne solidt plantet i den jyske muld, så er vi ikke bange for at sige højt, at der ikke findes den opgave, vi ikke kan løse for dig.

Vi er din blandt andet din Ford-specialist i Herning, når du har brug for et:

  • Skadecenter
  • Autoværksted
  • Dækcenter

Listen over, hvad vi kan gøre for dig og din bil, er lang. Har du brug for en ny bilnøgle, radarkalibrering eller nogle bestemte reservedele? Uanset hvad du og din bil har brug for, kan vi som professionel Ford-mekaniker i Herning klare opgaven for dig.

Professionelt

Vores autoværksted i Herning har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Mens vores mekaniker i Herning arbejder på din bil, har vi altid en lånebil klar til dig.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Herning kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Herning giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Professionelle mekanikere, der hurtigt kan finde problemet på din bil

Hos Ketner i Herning er vi eksperter i Ford. Vi har tilmed en original Ford-tester, så vi altid er online med fabrikken. Det betyder, at vores teknikere på ingen tid kan fejlfinde og gøre det klart, hvad det eventuelle problem med din bil er. På den måde kan du hurtigt få din bil repareret hos os, så du i løbet af kort tid kan komme ud på vejene igen. Vel at mærke i en bil, der kører som smurt igen.

Det siger vores kunder om os

Byens bedste værksted. Kan lave alt 😉

Placeholder image

Jesper Vang

The most profesional autoservice I have ever seen so far. Ole is one of the best professionals I have met and the nicest guy 🙂 Shout outs also to the mechanics working on my car, good job. Carry on doing the best

Martin Mudrik

Super service hele vejen rundt

Kasper Albin

Meget godt. God service

Sven Berentzen

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Et værksted i Herning med god og personlig service ‒ hver gang

Der er én ting, vi som mekanikere hos Ketner brænder mere for end selve arbejdet med bilerne ‒ og det er at give dig en god, tryg og personlig service. Vi er ikke tilfredse, før du er det, og det er vi ikke bange for at lade skinne igennem i alt, hvad vi gør. Derfor har vi en lang række af forskellige kundefordele, når du vælger at bruge os som din Ford-specialist i Herning.

Pris- og fabriksgaranti er bare nogle af de mange fordele

Når du benytter dig af Ketner i Herning, står fordelene i kø. Vi tilbyder dig alt lige fra pris- og fabriksgaranti til original softwareopdatering. Du behøver ikke at ringe først eller bestille tid, du kan blot kigge forbi, og så ser vi på din bil. Vi gør os altid umage for at hjælpe dig med dit problem så hurtigt som muligt, og tager det længere tid, stiller vi en gratis lånebil til rådighed, når din Ford er på vores autoværksted i Herning.

Book service hos din Ford-specialist i Herning allerede i dag

Er tiden kommet til, at du skal have foretaget service på din Ford i Herning eller omegn? Så må du ikke tøve med at kontakte os. Hos os skal du ikke være bange for at vente i evigheder, for vi ved, det er vigtigt for dig hurtigt at blive godt kørende igen. Har du spørgsmål til os, som du gerne vil have svar på, inden du kører din Ford til vores værksted i Herning? Så er det bare med at tage kontakt til os.