Autoværksted med viden om Mercedes og sans for detaljen

Er du den heldige ejer af en mageløs Mercedes, vil du sikkert gerne have den allerbedste til at reparere din bil, når uheldet er ude, eller din bil trænger til service. Det forstår vi godt, for en Mercedes er mere en blot en bil. Det er en hobby, et eventyr på hjul og muligvis en drøm, der endelig er gået i opfyldelse.

Hos Ketner er vi specialister, og vi er lige så vild med det klassiske bilmærke som dig. Og vi har det rette udstyr og knowhow til at tage hånd om din Mercedes.

Book din tid i dag og se prisen på servicen med det samme.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvorfor benytte dig af vores værksted?

Du skal benytte vores værksted til din Mercedes, fordi vi først og fremmest er stolte af vores arbejde. Hver dag bestræber vi os på at levere det bedst mulige resultat. Det fortjener du, og det fortjener din bil. Længere er den sådan set ikke. Og hvis du har lyst til at få syn for sagn, kan du gå ind på Trustpilot og se, hvordan folk i al almindelighed synes, at vi lever op til dét høje ideal. Det er vi naturligvis stolte af.

På vores værksted tilbyder vi blandt andet:

  • At udskifte dæk, olie og rude på din Mercedes
  • At opdatere din Mercedes-software: Vi er nemlig i direkte forbindelse med Mercedes-fabrikken online.
  • At lave rutinemæssig service på din Mercedes
  • At se på din Mercedes’ aircondition og varmeanlæg

Der er ikke det problem, vi ikke kan fikse. Indlever du trygt din Mercedes til vores kompetente team. Så sørger vi for, at du kan drøne af sted igen i løbet af no time.

Professionelt

Vores autoværksted i Herning har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Mens vores mekaniker i Herning arbejder på din bil, har vi altid en lånebil klar til dig.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Herning kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Herning giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Det siger vores kunder om os

Jeg var inde for at forsøge at oprettet nogen skæve "Kina fælge". Det lykkedes med den ene, men ikke den anden. Samtidig giver de lige en ekstra service, da de uden beregning bytter fælge rundt, så man ikke mærker vibrationer på samme måde, til problemet er løst. De pointerer også ved afhentning af bilen, at jeg lige skal være opmærksom på stabilisator på bagtøj. Det er helt exceptionel god service!

Placeholder image

Kasper

Fælg opretning •

Byens bedste værksted. Kan lave alt 😉

Placeholder image

Jesper Vang

The most profesional autoservice I have ever seen so far. Ole is one of the best professionals I have met and the nicest guy 🙂 Shout outs also to the mechanics working on my car, good job. Carry on doing the best

Martin Mudrik

Super service hele vejen rundt

Kasper Albin

Meget godt. God service

Sven Berentzen

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Få flere fordele hos en erfaren Mercedes-specialist

Ud over ovenstående ydelser får du også en lang række andre fordele på vores anerkendte værksteder. Vi vil gerne give vores kunder de allerbedste betingelser, når de vælger os som deres foretrukne værksted, og det gælder også dig og din Mercedes.

Derfor tilbyder vi:

  • At matche den pris, du eventuelt måtte finde hos det lokale mærkeværksted. Vi reducerer tilmed prisen med 10 procent.
  • At tilbyde dig nul ventetid.
  • At du beholder din fabriksgaranti.
  • At du får en lånebil til rådighed, mens vi reparerer din Mercedes.

Vi sætter en specialist på sagen

På vores Mercedes værksteder er mange af mekanikerne efteruddannede hos Bosch Danmark. Det betyder, at de har specialiseret sig i aktuel systemteknologi inden for autobranchen. Vi har desuden adgang til branchens bedste testudstyr, og med specialister på sagen er din Mercedes i de allerbedste hænder hos os.

Book en Mercedes-reparation allerede i dag

Så snart du har brug for, at en kyndig Mercedes-specialist ser på din bil, skal du blot kontakte os. Vi tilbyder altid en uforpligtende samtale, og vi tilbyder endda også gratis hotline, hvor du kan få telefonisk vejledning.

Sving også gerne ind forbi vores fysiske værksted, hvis du er på farten. Vi har altid tid til at tale med dig. Vi ser frem til at høre fra dig og til at tage imod din Mercedes, hvis den trænger til at blive set efter i sømmene.