Få repareret din Renault i Herning uden ventetid

Hos Ketner i Herning gør vi din Renault køreklar igen på rekordtid. Vi er et professionelt værksted, der arbejder helt uden ventetid, og gennem vores specialuddannede mekanikere, der er eksperter i Renault, giver vi din bil den bedste behandling og længste holdbarhed.

Besøg vores værksted i Herning, hvis din Renault har brug for en kærlig hånd.

Book din tid i dag og se prisen på servicen med det samme.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Et Renault-værksted med styr på det faglige

Vores team i Herning består af mekanikere, der har specialiseret sig i Renault og i samarbejde med vores teknikere, der er efteruddannet gennem Bosch, sørger de for den bedste behandling til din Renault. Når vi skal finde fejlen på din Renault, består vores arbejdsproces altid af grundighed. Derfor følger vi nøje vores tretrinsraket, når vi får din bil ind til reparation.

  • Fejlfinding
  • Diagnose
  • Reparation

Resultatet bliver, at du hurtigt får en bil, der kan rulle ud på landevejene igen, og at vi sørger for at udbedre skaden korrekt første gang. Som dine lokale Renault-eksperter foretager vi alle former for reparationer fra vores værksted i Herning. Det gælder alt fra reparationer af tekniske motorfejl til simple dækskift. Alt har sin berettigelse, og uanset opgavens omfang går vi til sagen med faglig stolthed.

Så oplever du formindsket køreglæde eller lyser det alarmerende i instrumentbrættet? Tøv ikke med at kontakte os, eller kom forbi med din Renault på vores værksted i Herning.

Professionelt

Vores autoværksted i Herning har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Mens vores mekaniker i Herning arbejder på din bil, har vi altid en lånebil klar til dig.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Herning kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Herning giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Bevar garantien og forlæng bilens levetid

Vi bruger kun de bedste reservedele fra Bosch, når vi arbejder på din Renault. Gennem Bosch har vi adgang til avanceret testudstyr, stor viden, og som samarbejdspartner med verdens største underleverandør til biler, sørger vi altid for, at din bil er i trygge hænder.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Du bevarer fabriksgaranti, får stempel i servicebogen og sikrer, at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Det siger vores kunder om os

Jeg var inde for at forsøge at oprettet nogen skæve "Kina fælge". Det lykkedes med den ene, men ikke den anden. Samtidig giver de lige en ekstra service, da de uden beregning bytter fælge rundt, så man ikke mærker vibrationer på samme måde, til problemet er løst. De pointerer også ved afhentning af bilen, at jeg lige skal være opmærksom på stabilisator på bagtøj. Det er helt exceptionel god service!

Placeholder image

Kasper

Fælg opretning •

Byens bedste værksted. Kan lave alt 😉

Placeholder image

Jesper Vang

The most profesional autoservice I have ever seen so far. Ole is one of the best professionals I have met and the nicest guy 🙂 Shout outs also to the mechanics working on my car, good job. Carry on doing the best

Martin Mudrik

Super service hele vejen rundt

Kasper Albin

Meget godt. God service

Sven Berentzen

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Kontakt os allerede i dag, og lad os tage hånd om din Renault på vores værksted i Herning

Livet er for kort til at have en bil, men manglende køreglæde. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du oplever problemer med din bil, eller blot ønsker et traditionelt servicetjek.

Du behøver ikke at kende til problemet eller være ekspert på biler. Det skal vi nok være, og vi møder dig altid i øjenhøjde. Det betyder naturligvis også, at du kommer til at kende til bilens skade, skadens omfang og prisen, inden vi starter på reparationen. På den måde er der ingen uforudsete overraskelser, og tilbuddet er selvfølgelig uforpligtende.