Vælg det bedste værksted for dig og din VW

Er du ejer af en Volkswagen, har du investeret penge i velvære, sikkerhed og køreglæde – og det er en god investering. Men biler kræver pleje, og uanset hvor god en bil du har kastet penge efter, vil du før eller siden skulle stifte bekendtskab med et autoværksted.

Og hvorfor så ikke finde en mekaniker, der er lidt bedre end de andre? Hos Ketner i Herning arbejder vi dagligt med VW, og vores ekspertise er ikke forbeholdt os selv. Den får du glæde af, når din bil bliver indleveret hos os.

Og så har vi ingen ventetid – vi ser på problemet nu og her – eller du får tilbudt gratis lånebil.

Book tid og få prisen på din VW service med det samme.
Eller ring til os i dag og bliv hurtigt godt kørende igen.

Hvorfor skal du indlevere din bil et værksted med speciale i VW i Herning?

Måske har du allerede fået en idé om, hvorfor du skal indlevere din bil hos os? Men der er flere argumenter, der taler vores sag. Vi er et værksted i Herning, der har mange års specialiseret erfaring med VW-biler og -varevogne. Det betyder altså, at vores mekanikere ved, hvad vi laver. Om det så gælder:

  • Serviceeftersyn
  • Software-opdateringer
  • Aircondition
  • Olie- og dækskift
  • Rudeskift

Og meget mere. Vi har altid et ufravigeligt fokus på den gode service og tilfredse kunder. Og det kan vi kun opnå, hvis vi hver dag gør os umage. Aflever din bil hos os, hvis du ønsker en service, der overholder alle forskrifterne.

Professionelt

Vores autoværksted i Herning har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Mens vores mekaniker i Herning arbejder på din bil, har vi altid en lånebil klar til dig.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Herning kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Herning giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Hos Ketner i Herning får du lidt mere for dine penge, når din VW skal på værksted

Er det første gang, din VW skal på værksted? Så leder du formentlig efter det værksted, der giver dig den billigste service. Derfor tilbyder vi prismatch. Finder du et lokalt mærke-autoværksted, der kan reparere din bil billigere end os, matcher vi den pris. Vi reducerer tilmed prisen med 10 procent. Det eneste, vi behøver fra dig, er et dokumenteret tilbud fra et andet værksted, en oversigt over prisen på arbejdstimer og en oversigt over originale reservedelsnumre. Det er win-win. Her får du både kompetent og billig behandling.

Det siger vores kunder om os

Byens bedste værksted. Kan lave alt 😉

Placeholder image

Jesper Vang

The most profesional autoservice I have ever seen so far. Ole is one of the best professionals I have met and the nicest guy 🙂 Shout outs also to the mechanics working on my car, good job. Carry on doing the best

Martin Mudrik

Super service hele vejen rundt

Kasper Albin

Meget godt. God service

Sven Berentzen

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Få en lånebil, mens du venter

Vi ved godt, det kan være svært at undvære sin bil, mens den er på værksted. Derfor tilbyder vi en lånebil, mens du venter på, vi bliver færdige med din bil. Hos os bruger vi gennemsnitligt 2,8 timer på din bil, men selvom det er kort tid, har de færreste tid til at blive hængende på værkstedet, mens vi bliver færdige.

Ofte kan vi se på problemet med det samme, når noget skal laves på din Volkswagen. Måske tager det kun en halv time, og så kan du jo lige så godt blive og drikke en kop kaffe, mens vi arbejder på din bil.

Vi er online med fabrikken: Behold din fabriksgaranti

På vores værksted i Herning er vi i direkte online forbindelse med VW-fabrikken, og det har en lang række fordele. Det betyder:

  • at vi altid har adgang til de nyeste opdateringer til din bil. Opdateringer betyder, at din bil bliver både hurtigere og bedre til gearskift m.m.
  • at vi har adgang til viden fra fabrikken.

Vi ved, hvad fabrikken kræver af os, så du kan beholde din fabriksgaranti. Derfor får du også et stempel i bogen, når din bil har været forbi hos os. Desuden anvender vi kun kvalitetsreservedele til din VW.

Bosch Danmark har efteruddannet vores mekanikere

Vi har endnu mere at byde på. På vores værksted i Herning er det essentielt, at vores mekanikere hele tiden ønsker at dygtiggøre sig. Bilindustrien er i udvikling, og det er vores mekanikere også.

Derfor er en stor del af vores team efteruddannet hos Bosch Danmark. Bosch leverer en stor del af reservedele til bilindustrien, og derfor består din Volkswagen af mange dele fra Bosch. Det er vores mekanikere heldigvis specialister i.

Få et førende værksted i Herning til at fikse din Volkswagen

Vores mekanikere og teknikere er førende VW-eksperter. De elsker Volkswagen lige så meget som dig, og det er det absolut bedste udgangspunkt, når du skal finde et dygtigt autoværksted i Herning. Test os gerne på den påstand. Vi lover, du ikke bliver skuffet. Du bliver blot noget bedre kørende.

Er du nysgerrig på vores ydelser eller vores priser, skal du endelig kontakte os. Ring til os og få en uforpligtende snak om dine ønsker og udfordringer. Vi har en gratis hotline, så det koster dig ikke noget at få vores vejledning og gode råd.

Du er også mere end velkommen til at svinge forbi vores værksted i Herning. Vi holder til på Cypresvej 2 i Herning. Din bil er i gode hænder her hos os.