Ketner: Benyt dig af vores anerkendte værksted i Herning med speciale i Audi

Uanset om du bruger din bil dagligt eller kun fra tid til anden, er det vigtigt, at du er godt kørende, hver eneste gang du sætter dig bag rattet. Og det kan vi hos Ketner hjælpe dig med. Vi er et værksted i Herning med erfarne Audi-specialister og uddannede mekanikere. Når du har brug for at få din Audi på et godt værksted i Herning, står vi klar til at hjælpe dig. Det gælder både, når du skal have lavet servicetjek, og når der er behov for reparation af din bil.

Vi tilbyder kvalitet og god service

På vores værksted i Herning bliver du mødt af et skarpt hold af mekanikere, som har masser af erfaring inden for branchen. Og det er en forskel, der kan mærkes. Vi elsker nemlig alt, der har med mekanik og teknik at gøre – og vi sætter en ære i, at vores kunder altid får en tryg og god oplevelse med deres Audi hos os. Selvom vi tilbyder både reparation og service helt uden ventetid, så er kvalitet og veludført arbejde nemlig noget af det, vi aldrig går på kompromis med.

Professionelt

Vores autoværksted i Herning har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Mens vores mekaniker i Herning arbejder på din bil, har vi altid en lånebil klar til dig.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Herning kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Herning giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Sætter du pris på reservedele af højeste kvalitet til din Audi?

Så er vi værkstedet for dig. For vi kan lige så godt sige det, som det er: Ketner i Herning er et autoværksted, hvor vi går op i, at tingene (helt ned til den mindste detalje) er i orden. Derfor har vi adgang til alt knowhow fra Bosch, som er den største underleverandør til bilindustrien på verdensplan.

Det betyder, at vi har adgang til de bedste reservedele og det bedste testudstyr. Samtidig er vi et værksted med en original Audi-tester. Det har den betydning, at vi er online med fabrikken, så du altid er garanteret at få den nyeste software, så din Audi er fuldt opdateret.

Det siger vores kunder om os

Byens bedste værksted. Kan lave alt 😉

Placeholder image

Jesper Vang

The most profesional autoservice I have ever seen so far. Ole is one of the best professionals I have met and the nicest guy 🙂 Shout outs also to the mechanics working on my car, good job. Carry on doing the best

Martin Mudrik

Super service hele vejen rundt

Kasper Albin

Meget godt. God service

Sven Berentzen

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

En Audi-specialist i Herning med masser af kundefordele

Har du brug for et rudeskift? Eller er det i stedet tid til en softwareopdatering? Som bilejer er der fra tid til anden nogle ting, du skal have ordnet. Heldigvis kan du med os som dit autoværksted få ordnet lidt af hvert. Vi er nemlig specialister i Audi, og selvom det kan virke som store ord for nogle, der slår sine folder på den jyske hede, så er det nu engang sådan, at tingene hænger sammen.

Ketner i Herning er dog ikke kun et autoværksted med speciale i Audi. Vi er også et sted, der tilbyder masser af kundefordele ‒ og dem kan du også få glæde af.

Garanti, høj service og ingen ventetid er bare nogle af dine fordele

Når en reparation er nødvendig, eller det er tid til service af din Audi i Herning, står vi klar til at hjælpe dig. Der er samtidig masser af fordele, du kan benytte dig af, når du er kunde hos os. Du kan blandt andet se frem til:

  • Pris- og fabriksgaranti
  • Original softwareopdatering
  • Gratis lånebil

Vi tager os med andre ord professionelt af din Audi her på vores værksted ‒ uanset hvad du skal have lavet på din bil.

Har du også brug for et skadecenter, et dækcenter eller måske et værksted, der har et stort kendskab til partikelfiltre? Så må du ikke tøve med at tage fat i os. Vi er nemlig førende inden for rens af partikelfiltre.

Er det tid til service af din Audi

Når bilen skal have lavet service, eller der skal laves en reparation, er det yderst vigtigt, at du føler dig tilpas fra start til slut. Vi vil gerne, du får en god og tryg oplevelse, når din Audi skal på værksted hos os. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.