Værksted med stor erfaring og speciale i BMW

Tyskerne er kendte for at producere biler i rigtigt god kvalitet, og BMW er ingen undtagelse. Kører du BMW, skal du selvfølgelig have en dygtig fagmand på sagen, når den skal repareres.

Der er ikke den type af service eller reparationer, vi ikke gerne tager hånd om, og du kan være helt sikker på, at BMW er i både trygge og professionelle hænder, når du overlader den til os.

Book tid og se prisen på din service med det samme. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til os.

Hvad kan en BMW-specialist hjælpe dig med?

På vores værksted får du hjælp til alle tænkelige problemer med din BMW. Nogle af de typiske problemstillinger, vi arbejder med, er:

  • Rudeskift
  • Olieskift
  • Softwareopdateringer via vores originale udstyr
  • Serviceeftersyn
  • Reparation af klimaanlæg
  • Dækskift

Har du en kontrollampe i din bil, du ikke kan afkode, hjælper vi selvfølgelig med det pågældende problem. Og så udbedrer vi fejlen, så du igen kan komme ud at køre i din tyske kvalitetsbil så hurtigt som overhovedet muligt.

Professionelt

Vores autoværksted i Herning har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Mens vores mekaniker i Herning arbejder på din bil, har vi altid en lånebil klar til dig.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Herning kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Herning giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Vi er online med BMW-fabrikken

En af de helt store fordele ved at benytte os til reparation af din BMW er selvfølgelig, at vi ved, hvad vi laver. Der er dog mange andre fordele ved at vælge Ketner. Vi har branchens nyeste og mest avancerede testudstyr og er i direkte forbindelse via internettet med den fabrik, din BMW kommer fra. Det betyder, at din fabriksgaranti bibeholdes, når vi er færdige med at reparere din bil.

Det betyder også, at vi har adgang til alle de informationer, vi skal bruge om din bil, og at vi altid kan give den seneste softwareopdatering. En opdatering af bilens software kan blandt andet medvirke, at din BMW kører længere på literen, og at dit gearskifte bliver markant bedre.

Det siger vores kunder om os

Byens bedste værksted. Kan lave alt 😉

Placeholder image

Jesper Vang

The most profesional autoservice I have ever seen so far. Ole is one of the best professionals I have met and the nicest guy 🙂 Shout outs also to the mechanics working on my car, good job. Carry on doing the best

Martin Mudrik

Super service hele vejen rundt

Kasper Albin

Meget godt. God service

Sven Berentzen

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Få en BMW-specialist til at se på din bil

En stor del af vores mekanikere har taget en ekstra uddannelse hos Bosch Danmark. Bosch leverer en stor andel reservedele til bilindustrien, så derfor er det en fordel at have et stort kendskab til netop produkter fra Bosch. Din BMW indeholder nemlig også mange reservedele herfra. Derudover har vi adgang til det bedste testudstyr i branchen. Din BMW er således i mere end trygge hænder hos os.

Vi gør din bil køreklar

Kør forbi et af vores værksteder, hvis du er i nærheden. Her tager vores værkfører imod dig, og sammen lægger vi en plan for reparationen af din bil. Ring også gerne og få en tid eller en uforpligtende snak om mulighederne.

Vi glæder os til at få dig hurtigt på vejene igen.