Ketner i Herning: Vælg et værksted til din Toyota med masser af fordele

Når uheldet er ude med din Toyota eller den ikke kører helt optimalt, vil du selvfølgelig gerne have det bedste værksted til at tage sig af den. Det er en stor fordel, at din bil bliver repareret rigtigt første gang, så derfor er det ikke lige meget, hvilket autoværksted du vælger at køre din bil på.

Hos Ketner i Herning er vi specialister i netop Toyota, og vores stærke mekanikerteam står klar til at kaste vores kyndige hænder i din bils motor. Vi er grundige, professionelle og hurtige. Den påstand er du mere end velkommen til at teste os på – vi tør godt love dig, at du ikke bliver skuffet.

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi hurtigt en tid til dig.
Du kan også booke online, og se prisen på din service med det samme.

Hvor skal du vælge Ketner som dit foretrukne værksted til din Toyota?

På vores værksted i Herning er vi vant til at se lidt af hvert. Vores team af mekanikere har mange års erfaring, og de er vant til at dele erfaringer med hinanden internt. Det betyder, at din Toyota er i erfarne hænder hos os.

Hos Ketner arbejder vi dagligt med:

  • Udskiftning af olie på Toyota
  • Udskiftning af dæk
  • Udskiftning af ruder
  • Serviceeftersyn
  • Kontrol af aircondition og varmeanlæg

Faktisk er flere af vores mekanikere efteruddannet som systemteknikere hos Bosch. Bosch er en af de største leverandører til bilindustrien, og uddannelsen er krævende og derfor også anerkendt i branchen. Vores mekanikeres ekspertise kan du drage nytte af, når du vælger at indlevere din bil hos Ketner.

Professionelt

Vores autoværksted i Herning har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Mens vores mekaniker i Herning arbejder på din bil, har vi altid en lånebil klar til dig.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Herning kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Herning giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Prisgaranti og bevarelse af fabriksgaranti

Vi vil gerne give vores kunder alle de fordele, vi kan. Derfor tilbyder vi også prisgaranti på arbejdet med din Toyota på vores autoværksted i Herning. Finder du eksempelvis et lokalt mærkeværksted, der giver dig en god pris, matcher vi den pris og reducerer den med yderligere 10 procent.

Du skal blot kunne dokumentere tilbuddet samt komme med en skiltet timepris og numrene på de reservedele, der skal benyttes.

Faktisk sørger vi også for, at din Toyota beholder sin fabriksgaranti og får et stempel i bogen. Vi bruger naturligvis altid kvalitetsreservedele, hvilket øger levetiden på din bil og giver dig en god køreoplevelse.

Det siger vores kunder om os

Byens bedste værksted. Kan lave alt 😉

Placeholder image

Jesper Vang

The most profesional autoservice I have ever seen so far. Ole is one of the best professionals I have met and the nicest guy 🙂 Shout outs also to the mechanics working on my car, good job. Carry on doing the best

Martin Mudrik

Super service hele vejen rundt

Kasper Albin

Meget godt. God service

Sven Berentzen

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Du får en lånebil, mens du venter

Mens din bil er på værksted, kan vi også tilbyde dig en lånebil. Det tager i gennemsnit 2,8 timer for vores mekanikere at få din bil på hjulene igen. Du kan derfor med fordel tale med vores mekanikere, inden din bil skal repareres. De kan give dig et estimat på, hvor lang tid de skal bruge på din Toyota.

Er det kort tid, kan du vælge at slå tiden ihjel med en kop kaffe i vores komfortable kunderum. Tager det længere tid, end du gider at hænge ud hos os, kører du bare herfra i en af vores lånebiler. Det må gerne være bekvemt at få lavet din bil hos din lokale Toyota-specialist i Herning.

Få en Toyota-specialist i Herning på sagen

Vores team i Herning kender alt til reservedele. Det er fordi, mange af vores mekanikere har taget en efteruddannelse hos Bosch Danmark. Bosch er førende underleverandør til bilindustrien, og derfor indeholder din Toyota mange reservedele fra netop Bosch.

Vi har desuden adgang til branchens bedste testudstyr. Der er kun fordele ved at vælge Ketner i Herning som din foretrukne partner, når din Toyota skal på værksted.

Lyser en kontrollampe i din bil, eller har en sten ramt ruden? Uanset hvilke udfordringer du har, er du velkommen til at ringe til os eller kontakte os på anden vis. Vi har ingen ventetid, så du kommer til med det samme. Vi ser frem til at hjælpe dig og din Toyota, så I kan komme godt og sikkert på vejene igen.