Din lokale Volvo-specialist

Kører du Volvo? Og har du det bedst med at køre din bil på et værksted, der kan kalde sig for specialister i netop din bil? Så er du landet det helt rette sted. Hos Ketner i Herning har vi fingrene i Volvo hver eneste dag. Med vores faglige viden og store knowhow kan vi fikse alt det, der skal fikses på din Volvo. Og skal der skiftes reservedele, kan du være sikker på, at din bil kan blive udstyret med de bedste af slagsen på vores anerkendte værksted i Herning.

Vil du gerne slippe for ventetid, når din Volvo skal på værksted i Herning? Book din tid i dag og se prisen på servicen med det samme.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Dine fordele, når du skal bruge et værksted i Herning med forstand på Volvo

Vi ved godt, at det kan være frustrerende at skulle vente på at få din bil på værksted. Især når den volder dig problemer, og du står og skal bruge den. Det har vi besluttet os for at gøre noget ved. Vi kører derfor med et princip, der hedder nul ventetid. Og det kan også du få glæde af, hvis du vælger at bestille tid på vores værksted. Giv os enten et kald, eller kør ind forbi vores værksted. Så sørger vi for, at der er en erfaren mekaniker, der tager et kig på din Volvo så hurtigt som muligt. Selvfølgelig er der enkelte typer af reparationer, der kræver, at vi bestiller særlige dele hjem til din bil. Men hos Ketner bestræber vi os altid på at være de hurtigste og de bedste.

En ting er, at vi er eksperter i at tage professionelt hånd om din bil. En anden ting er, at vi gør meget ud af at tilbyde dig den bedste service. Derfor arbejder vi målrettet med at skabe nogle unikke fordele til dig, der skal have din Volvo på værksted i Herning:

  • Du får tilbudt gratis lånebil, mens vi har din bil på vores værksted.
  • Du får prisgaranti på de reparationer, vi udfører.
  • Vi anvender kun kvalitetsreservedele til din Volvo.
  • Du kan bevare din fabriksgaranti.
  • Vi er et Bosch Car Service-værksted.
  • Du kan få testet og opdateret din Volvo hos os.
  • Vi har ingen ventetid.

Professionelt

Vores autoværksted i Herning har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Mens vores mekaniker i Herning arbejder på din bil, har vi altid en lånebil klar til dig.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Herning kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Herning giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Det siger vores kunder om os

Byens bedste værksted. Kan lave alt 😉

Placeholder image

Jesper Vang

The most profesional autoservice I have ever seen so far. Ole is one of the best professionals I have met and the nicest guy 🙂 Shout outs also to the mechanics working on my car, good job. Carry on doing the best

Martin Mudrik

Super service hele vejen rundt

Kasper Albin

Meget godt. God service

Sven Berentzen

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Derfor skal du vælge Ketner som dit foretrukne værksted, når din Volvo skal en tur til mekaniker i Herning

Hvis vi selv skal sige det, findes der ikke nogen bedre til at tage hånd om din Volvo end de dygtige mekanikere og systemteknikere, vi har ansat på vores værksted. Kvalitet er et kendetegn hos os, og vi sørger altid for, at din Volvo får den bedst mulige behandling, og at der bliver udført alle de nødvendige reparationer.

Som Bosch Car Service værksted har vi adgang til masser af viden fra Bosch, der er førende i verden, når det kommer til produktion af reservedele til bilbranchen. For at kunne tilbyde dig og din bil det bedste, har vi ladet flere af vores mekanikere uddanne til systemteknikere hos Bosch Danmark. Vi kender ikke alene din Volvo fra inderst til yderst – vi ved også alt om de reservedele, den er sat sammen af.

Vil du gerne bestille en tid til din Volvo? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er hurtige, når det kommer til tider, og du skal ikke bekymre dig om lange ventetider. Ring til os eller kør ind forbi vores værksted. Du finder os på Cypresvej 2 i Herning.