Kør din SEAT på værksted hos Ketner, når du har brug for en lokal specialist i Herning

Er gearkassen stået af? Eller vil din bil ikke starte? Så er det med at få din bil på værksted, så du kan komme ud at køre på vejene igen. Hos Ketner i Herning har vi specialiseret os i biler af mærket SEAT. Det er en klar fordel for dig, der er den heldige ejer af en SEAT, og det giver os de bedste forudsætninger for at gøre din bil køreklar igen. Vi ved, at din bil har det med at gå i stykker, når det er allermest ubelejligt, og derfor er der ingen ventetid på vores værksted.

Vil du gerne have en SEAT-specialist i Herning til at gå din bil efter i sømmene? Så kontakt os gerne allerede i dag. Book tid i dag og se prisen på servicen med det samme.

Kvalitet har højeste prioritet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores værksted. Vi lever af glade kunder – og vores kunder er kun glade, når vi udfører et godt stykke arbejde. Kvalitet er mange ting for os. Det gælder alt lige fra nøjsomhed og grundighed i forhold til de reparationer, vi udfører, men det gælder også i forhold til de reservedele, vi anvender.

Da vi er et Bosch Car Service-værksted, har vi adgang til kvalitetsreservedele fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilfabrikkerne. Og der er mange andre fordele ved at bruge os som dit faste værksted i Herning:

  • Du kan køre fra vores værksted i en lånebil
  • Vi har branchens bedste og mest avancerede testudstyr
  • Vi giver dig prisgaranti og tilbyder konkurrencedygtige priser
  • Vi har ingen ventetid – du kan altid få din bil hurtigt på værksted hos os

Professionelt

Vores autoværksted i Herning har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Mens vores mekaniker i Herning arbejder på din bil, har vi altid en lånebil klar til dig.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Herning kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Herning giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

På vores værksted i Herning er din SEAT i professionelle hænder

Der går ikke længe mellem, at vi har fingrene i biler fra SEAT, der skal have lavet et servicetjek, eller som skal have skiftet dæk, motorolie, gøres klar til syn eller lignende. Når vi får din bil indleveret på vores værksted, kan du derfor være helt sikker på, at vi kender din bil bedre end vores egen baglomme.

Vores erfarne mekanikere har stor erfaring med biler af mærket af SEAT, og der er ikke den reparation på din bil, som de ikke har prøvet mange gange før. Vil du gerne sikre dig, at din bil er i trygge og ikke mindst professionelle hænder, når den skal på værksted? Så er du mere end velkommen på vores værksted i Herning, hvor du får det bedste resultat og en rigtigt god service.

Det siger vores kunder om os

Byens bedste værksted. Kan lave alt 😉

Placeholder image

Jesper Vang

The most profesional autoservice I have ever seen so far. Ole is one of the best professionals I have met and the nicest guy 🙂 Shout outs also to the mechanics working on my car, good job. Carry on doing the best

Martin Mudrik

Super service hele vejen rundt

Kasper Albin

Meget godt. God service

Sven Berentzen

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Kør din bil på værksted hos din SEAT-specialist i Herning

Uanset hvad der er galt med din bil, kan vi fikse det. Giv os et kald, så vi kan tage en snak om, hvad der skal ordnes. Er du ude at køre, og kommer du i nærheden af vores værksted, er du også altid velkommen til at svinge ind forbi vores værksted.

Du finder os på adressen Cypresvej 2 i Herning. Selvom vores værkfører helt sikkert har travlt, har vi altid tid til at tale med dig, så vi kan lave en aftale om, hvornår vi skal tage et kig på din bil.