Værksted i Herning: Din Nissan fortjener det bedste

Uanset hvilken bil du kører i, vil du have en tendens til at knytte et særligt til bånd til den. Sådan er det med biler – om du vil indrømme det eller ej. Derfor er de fleste af os også villige til at give vores biler den absolut bedste behandling, når den har brug for det. Hos Ketner i Herning er vi eksperter i biler. Kører du Nissan, kan du trygt indlevere din bil på vores værksted. Vores mekanikere byder din Nissan velkommen med kærlige og kyndige arme.

Vælg vores værksted i Herning, når din Nissan skal repareres eller til service.

Book din tid i dag og se prisen på servicen med det samme.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Autoriseret Nissan-værksted i Herning: Det kan vi gøre for dig

Når du indleverer din bil hos os, gør vi alt, hvad vi kan, for at diagnosticere den, så vi kan få løst problemet både hurtigt og effektivt. Det gælder både, hvis en kontrollampe lyser, eller hvis du skal have skiftet dæk. Vores venlige og professionelle service er den fuldstændig samme uanset problemets omfang.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Dæk- og rudeskift
  • Gearkasse-service
  • Serviceeftersyn
  • Partikelfilter-rens
  • Og meget andet

Trænger din Nissan til hjælp, skal du blot ringe til os. Her opererer vi ikke med ventetid. Du kommer til med det samme.

Professionelt

Vores autoværksted i Herning har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Mens vores mekaniker i Herning arbejder på din bil, har vi altid en lånebil klar til dig.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Herning kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Herning giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Vi tilbyder prisgaranti og opretholdelse af din Nissans fabriksgaranti

Indleverer du din Nissan hos Ketner i Herning, kan du være sikker på, at vi laver din bil efter alle foreskrifter. Vi tilbyder tilmed at matche prisen hos den lokale Nissan-forhandler og faktisk tilbyde dig yderligere 10 procent i rabat. Det er dog med forbehold for, at du fremviser den rette dokumentation for det tilbud, du har fået.

Derudover beholder du selvfølgelig fabriksgarantien på din Nissan, når du indleverer den her hos os. Det kan vi gøre, fordi vi arbejder efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Du bevarer fabriksgaranti og sikrer, at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Det siger vores kunder om os

Byens bedste værksted. Kan lave alt 😉

Placeholder image

Jesper Vang

The most profesional autoservice I have ever seen so far. Ole is one of the best professionals I have met and the nicest guy 🙂 Shout outs also to the mechanics working on my car, good job. Carry on doing the best

Martin Mudrik

Super service hele vejen rundt

Kasper Albin

Meget godt. God service

Sven Berentzen

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Brug en mekaniker i Herning med relevant knowhow om din Nissan

En stor fordel ved at benytte en Nissan-specialist i Herning er, at vores mekanikere er efteruddannede hos Bosch Danmark. Bosch er førende underleverandør til bilindustrien, så derfor skal vores mekanikere selvfølgelig være velbevandrede i netop teknologien fra Bosch. Alle vores mekanikere er specialister på hvert deres område. Og hvem ønsker ikke en specialist til at reparere sin bil?

Vi har desuden adgang til branchens bedste testudstyr, og det bruger vi selvfølgelig på din Nissan. Kontakt os, hvis du har problemer med din Nissan. Problemets omfang spiller ingen rolle for vores eksperter.

Vi har ingen ventetid, men alligevel sublim service

Ring til vores autoværksted i Herning allerede i dag og tal med en medarbejder om din bils problemer. Du kan også booke tid til service til din Nissan direkte på vores hjemmeside.

Vi sætter en ære i god service. Fordi vores kunder og deres biler fortjener det allerbedste. Du er mere end velkommen til at teste os på den påstand. Vi lover, du ikke bliver skuffet.