Synstjek på din Tesla – hurtigt og nemt

Når det er tid til periodisk syn af din Tesla, tilbyder Ketner et synstjek, så du hurtigt og nemt kommer gennem synet. Et synstjek koster kr. 250,-

Vi klarer det hele, og du slipper for besværet. Når du afleverer bilen til os laver vi en mekanisk gennemgang af bilen og tjekker fejl og mangler, der kan give anmærkninger, når den skal synes.

Er der noget, der skal udbedres, tilbyder vi at lave reparationen, og vi kontakter dig med en pris, før vi fortager os noget.

Vi kører også gerne din Tesla til synshallen, og når den er nysynet og klar, kan du hente bilen hos os.

Som et frit værksted, der arbejder uafhængigt af Tesla, kan vi også tilbyde dig en særdeles effektiv service, hvor du aldrig behøver at vente særlig længe på en evt. reparation. Vi har eget reservedelslager til alle Tesla-modeller, der er med til at sikre, at du hurtigt kan få dit syn overstået, når du vælger Ketner.

 

Her er nogle af de typiske fejl, der kan findes ved syn af en Tesla:

  • Lys og lygter: Defekte forlygter, baglygter, bremselys, blinklys eller nummerpladelys kan føre til anmærkninger. Dette inkluderer også forkert justerede forlygter.
  • Dæk og hjul: Slidte eller beskadigede dæk, forkert dæktryk eller forkert dækmønsterdybde kan føre til fejl. Dækkene skal have mindst 1,6 mm dækmønster.
  • Bremser: Slidte bremseklodser, -skiver eller andre bremsekomponenter kan resultere i fejl. Bremsesystemet, inklusive den regenererende bremsning, skal fungere korrekt.
  • Affjedring og styring: Slidte eller beskadigede affjedringskomponenter, såsom støddæmpere og bøsninger, samt problemer med styringssystemet kan føre til fejl.
  • Udstødning og emissioner: Selvom Tesla ikke har traditionelle udstødningssystemer, kan der stadig være emissionstest for at sikre, at ventilationssystemer og klimaanlæg fungerer korrekt og ikke lækker kølemiddel.
  • Karosseri: Synlige skader på karosseri, der kan påvirke sikkerheden, såsom rust eller skarpe kanter, kan føre til fejl.
  • Vinduer og spejle: Revner i forruden, beskadigede vinduesviskere eller defekte sidespejle kan også resultere i anmærkninger.
  • Elektriske systemer: Problemer med bilens elektriske systemer, såsom batterifejl eller problemer med opladningssystemet, kan også undersøges og føre til fejl, hvis de påvirker bilens sikkerhed eller funktionalitet.
  • Sikkerhedssystemer: Manglende eller defekte sikkerhedssystemer som airbags, seler og deres fastgørelsespunkter kan resultere i anmærkninger.

Professionelt

Vores værksteder har branchens bedste og mest avancerede testudstyr til at reparere biler fra Tesla med.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker tager sig af din Tesla.

SOS Vejhjælp

Hos Ketner får du gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn i op til 2 år - uanset bilens alder.

Ingen ventetid

På vores autoværksteder kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes