Serviceeftersyn med fast pris og fuld fabriksgaranti

Tesla er kvalitet, der kræver viden og ekspertise. Hos Ketner er vi yderst kompetente til at servicere dette komplekse bilmærke. Vi servicerer din bil ud fra Teslas forskrifter og vejledninger, og garanterer at den fulde fabriksgaranti bibeholdes.

Book tid med fast pris på din model:

Overlad trygt din Tesla til os

Ketner har investeret i det rette specialværktøj, originale Tesla testere og godkendte sikkerhedsudstyr, så vi kan servicere alle type modeller af Tesla.

En Tesla har ikke er behov for hyppige olieskift, brændstoffiltre, tændrørsudskiftninger og lignede. Men en professionel gennemgang af bilen med jævne mellemrum kan bidrage til at opdage eventuelle problemer tidligt, og forhindre unødvendigt slid på visse dele som f.eks. bremser, hvor der ofte dannes rust.

Vi anbefaler også regelmæssige softwareopdateringer, der forbedrer køretøjets ydeevne og funktioner og kan bidrage til at forbedre batteriets levetid, sikkerhedsfunktioner og autonome køreevner.

Book tid med fast pris på din model:

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Jyllands specialist i Tesla

Er der problemer med batteriet?

Som nogle af de første i Danmark kan vi også reparere Tesla-batterier, hvilket både gavner miljøet – CO2 aftrykket – og økonomien. Hør om pris inden du vælger en totaludskiftning.

Har din Tesla fået en skade?

Ved skader på din Tesla kan vi hurtigt hjælpe dig videre. Vores teknikere er uddannede og certificerede til at lave opretning, svejsning og anden pladearbejde på elbiler og arbejdet bliver udført i højeste kvalitet. Samtidig sørger vi for at sikkerhedssystemerne er kalibreret på ny efter kollisionen, så hvis uheldet skulle være ude, er du sikret igen.

Nye fælge til din Tesla?

Vi tilbyder et væld af fælge til alle Tesla modeller. Se det omfattende udvalg i vores fælgkatalog på nedenstående link