Dit specialistværksted i el- og hybridbiler

Som vores samfund bevæger sig mod en mere bæredygtig fremtid med elektriske og hybridbiler, er det vigtigt at have nogen, der ved, hvordan de fungerer, og vigtigere, hvordan man arbejder specifikt på dem. Hos Ketner er et af vores specialer hybrid- og elbiler, så du kan roligt køre forbi et af vores værksteder med din elbil – vi står klar til at tage imod dig.

Lige siden hybrid- og elbiler er kommet til Danmark, er vi hos Ketner blevet uddannet og vores mekanikere træner løbende i den teknologi, der følger med disse typer af køretøjer. Ikke alle værksteder kan reparere og udføre service på elektriske og hybridbiler, men det kan vi hos Ketner. Vi kan blandt andet udskifte batterier, reparere kølesystemer og meget mere, fordi vi har investeret i det rette specialværktøj og godkendt sikkerhedsudstyr, som gør os i stand til at servicere alle typer el- og hybridbiler.

Uddannede mekanikere med speciale i hybrid- og elbiler

Årsagen til, at ikke alle kan arbejde på disse typer biler er, at deres systemer fungerer anderledes end en bil, der kun kører på benzin eller diesel. Derfor skal du have en specifik viden og tage nogle alvorlige forholdsregler, når du arbejder på en el- eller hybridbil. Det kan nemlig skabe nogle meget stor problemer, hvis visse ting ikke gøres korrekt. Problemer, der er dyre at løse. Det skal du dog ikke bekymre dig om på vores Ketner-værksteder. Flere af vores teknikere er specialuddannet i håndtering af el- og hybridbiler, og vi er certificeret inden for området. Bosch, der er leverandør til de fleste producenter af el- og hybridbiler, tilbyder løbende uddannelse, så teknikerne altid er ajour med den nyeste teknologi.

Kører du rundt i en el- eller hybridbil, bør du undersøge om et værksted kan deres kram, før du afleverer din bil. I Danmark er det stadig ikke normal praksis på alle værksteder, men hos Ketners værksteder i Aalborg, Aarhus, Herning, Holstebro og Kolding, står der altid en tekniker klar, der ved alt det, der er værd at vide om elektriske biler.

Hos Ketner udfører vi diagnostisk test, reparation og forebyggende vedligeholdelse af din el- eller hybridbil, på den måde sikrer vi, at din bil altid har en top ydeevne.

Kontakt os i dag og hør nærmere om hvad vi kan gøre for dig. Vi tager os gerne en snak om dit specifikke problem.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.