Professionelt autoværksted til din bil

Du kan prøve at lukke øjnene for det, men før eller siden er du nødt til at få din bil hen på et autoværksted, hvis den viser tegn på, at den trænger til hjælp. Det kommer næsten altid ubelejligt, når din bil trænger til mekanikerhjælp, men det er der heldigvis mange gode råd for.

Hos Ketner tilbyder vi dig kompetente autoværksteder rundt om i Jylland. Find os i Herning, Holstebro, Aalborg, Aarhus og Kolding. Vi varetager alle former for biler, og vores mekanikere er specialister i forskellige bilmærker.

Der er helt sikkert en professionel mekaniker på vores værksted med speciale i netop din bil.

En dygtig mekaniker hjælper din bil

Når du indleverer din bil på et af vores værksteder, kan du forvente ekspertise fra start til slut. Vores mekanikere er videbegærlige, og det afspejler sig i den service, du og din bil modtager. Vi hjælper dagligt biler med små og store ting som:

  • at skifte rude på din bil, når den har fået en revne eller stenslag
  • at skifte olie
  • at skifte dine vinterdæk ud med sommerdæk og omvendt
  • at sørge for, din bil er opdateret med seneste software
  • at få dit klimaanlæg til at virke optimalt

Og meget, meget mere.

Uanset om din bil trænger til små eller store reparationer, varetager vi det på vores værksteder.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Få en automekaniker med stor viden

Mange af vores dygtige mekanikere har taget en avanceret uddannelse som systemtekniker hos Bosch Danmark. Bosch er førende leverandør til bilindustrien, og det betyder, at mange bilers reservedele kommer fra netop Bosch.

At vores automekanikere kender til al viden fra Bosch er derfor en kæmpe fordel for dig og din bil. Vi ved lige præcis, hvordan vi skal gå til din bil, når den kommer under vores mekanikervinger.

Du er mere end velkommen til at teste os på den påstand. Du bliver ikke skuffet.

Det siger vores kunder

Fantastisk behandling af kompetente folk. Værkfører Jimmy Pedersen reddede min weekend med en reparation, selv om jeg kun var lovet en akuttid til en diagnose! Fremragende service - kan i den grad anbefales!

Knud Daugaard

Testcenter •

Der findes ikke stjerner nok til at beskrive den fremragende service og imødekommenhed og ikke mindst kompetencer, vi har netop har oplevet hos Ketner. Jeg var ude og aflevere min svigersøns Mazda i forbindelse med problemer med bremserne og bilens fjernbetjening. Jeg må især fremhæve Jimmy, der trods megen travlhed bevarede roen og overblikket og hurtigt fik stillet en diagnose på bilens problemer. Magen til professionalisme og venlighed skal man lede længe efter. Bilen er nu tip top i orden, og vi giver 10 stjerner. Vi kommer igen 🙂

Peter Daugbjerg

Bremser • Mazda

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Vi henter og bringer din bil

Får du hjælp hos os, vil du hurtigt erfare, at vi ikke kun har dygtige medarbejdere, men også en lang række fordele, der er til for dig. Vi ved eksempelvis godt, at det kan være svært at kombinere et besøg på autoværksted med en travl hverdag. Derfor kan du nyde godt af vores hente/bringe service.

Denne service går i al sin enkelhed ud på, at vi henter din bil hvor og hvornår du ønsker. Herefter bringer vi den til vores værksted, fikser den og leverer den retur til dig. Lettere kan det næsten ikke blive at få sin bil repareret.

Skulle det være en prisgaranti?

Vi bryster os også af at være både effektive og konkurrencedygtige. Derfor tilbyder vi selvfølgelig prisgaranti. Finder du et andet lokalt mærkeværksted med en særligt god pris på den opgave, du skal have udført, matcher vi den gerne. Det eneste, du skal gøre, er at dokumentere tilbuddet fra den anden mekaniker. Vi skal kende den skiltede timepris og numrene på de reservedele, der skal benyttes.

Hos Ketner giver vi dig og din bil kvalitet i yderste potens til priser, der matcher markedet.

Lad os være dit foretrukne autoværksted

Ønsker du at få vores hjælp til at fikse din bil, skal du endelig kontakte os. Ring til os, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi tilbyder nemlig en gratis hotline, der er klar til at hjælpe dig. Og er du lige i nærheden af et af vores autoværksteder, er du mere end velkommen til at komme forbi med din bil. Vi har ofte meget travl, men vi har altid tid til at tage en snak med dig.

Vi ser frem til at få dig og din bil gjort køreklar igen.