Send trygt din specialbil på værksted hos os

Det kan være svært at finde et autoværksted, der kan tage sig af andre end de mere normale bilmærker. Det er det, fordi specialbiler kræver specialviden. Men har du en specialbil, er der masser af hjælp at hente her hos Ketner.

Hos Ketner kan du også få hjælp, hvis din bil er lidt ud over det sædvanlige. Vores mekanikere er vant til at arbejde med sportsvogne og derigennem biler, der er anderledes end dem, man oftest ser på de danske veje. Og vi har det rette specialudstyr til at løse opgaven.

Har du en sportsvogn, en veteranbil eller en anden form for specialbil, du godt kunne bruge professionel hjælp til? Indlever den gerne hos os på vores værksted i Aalborg. Vi vil glæde os meget over muligheden for at hjælpe med en opgave, som er lidt anderledes.

For hos Ketner elsker vi biler af alle slags – men specialbiler er en særlig størrelse, som betyder særligt meget for os.

Hvad kan vores værksteder hjælpe dig med?

Specialbiler skiller sig selvfølgelig ud fra almindelige biler. Men det er ikke ensbetydende med, at der ikke skal laves almindelige reparationer på dem. Fordelen er, at vi har prøvet det før.

Her hjælper vi dig med alt fra olieskift til:

  • Hurtig fejlfinding
  • Korrekt diagnose
  • Serviceeftersyn
  • Klimaanlæg
  • Softwareopdateringer på nyere specialbiler

Og meget, meget mere.

Derudover er mange af vores mekanikere også systemteknikere, der er uddannet hos Bosch Danmark. Bosch leverer en stor del reservedele til bilindustrien – reservedele, som ofte også kan bruges til din specialbil. En mekaniker med Bosch-viden er derfor en kæmpe fordel for dig.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Vi henter gerne din specialbil

Står du i en situation, hvor du ikke har tid til at indlevere din bil hos os? Eller måske er den slet ikke i stand til at køre. I så fald tilbyder vi både at hente og bringe din bil.

Du skal bare fortælle os, hvor du gerne vil have din bil hentet, og hvor vi skal aflevere den igen. Ønsker du en gratis lånebil, mens vi fikser din specialbil, får du selvfølgelig det. Det skal heller ikke være besværligt at få sin bil repareret. Vi vil gerne imødekomme den travle hverdag, og derfor tilbyder vi denne service til alle vores kunder.

Det siger vores kunder om os

Super service. Jeg ringede for at forhøre mig om de kunne have en ide om hvad min bil fejler, da den brummer meget når jeg kører. Vi aftaler jeg kan komme forbi og så kan de køre sammen med mig, for at få en ide. Jeg ankommer til værkstedet og kort efter har de en klar, som kan køre med mig. Vi finder frem til at mine dæk ikke har de rigtige bolte i. Dem skifter de på kort tid - og gratis endda! Søde mennesker, og skøn service 🙂

Placeholder image

Fariha Olawi

Ketner Aarhus kan klart anbefales. Har lige haft min BMW dernede for at få skiftet transfergearkasse, da andenpart havde ødelagt den. Morten og resten af teamet har givet god vejledning - og guidelines til hvordan sådan en sag skal håndteres. Lige fået lavet 4wd udmåling også. Så bilen kører perfekt nu. Super service og hurtig reparation. Priserne er fornuftige. Jeg vil i hvert fald kun benytte mig af Ketner

Placeholder image

Deniz Ucar

Gearkasse • BMW

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Er du nervøs for prisen? Her får du prisgaranti

Vi tilbyder et stærkt hold af specialister, der står klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder:

  • Fabriksgaranti
  • Hente/bringe-service
  • Ingen ventetid
  • Gratis lånebil

Skal dine specialbiler på autoværksted, men har du fundet billigere priser andetsteds? Så matcher vi gerne den pris, de har givet dig. Du skal blot vise os et dokument med oplysninger om reservedele, timepris og endelig pris. Så matcher vi den pris og reducerer den med yderligere 10 procent.

God service behøver nemlig ikke koste dig det hvide ud af øjnene. Heller ikke selvom opgaven er lidt speciel.

Ring i dag, hvis du har brug for vores service

Har du brug for vores hjælp til din specialbil, skal du blot ringe til os og bestille en tid. Du må også gerne komme forbi vores værksted, hvis du er i nærheden. Vi har altid tid til dig. Vi hjælper dig med alt, uanset hvor stor eller lille en opgave det måtte være. Vores mekanikere synes nemlig, det er sjovt at fikse biler, der går lidt ud over det, man normalvis ser.

Vi ser frem til at hjælpe dig, så din bil kan komme ud at gøre det, den er bedst til. Fang os, så snart du har brug for det. Vi har ingen ventetid.