Vi kalder os specialister – for det er vi

Hos Ketner er vi fuldt dækkende inden for alle tænkelige opgaver. Faktisk tør vi godt at sige, at der ikke er en eneste reparationsopgave, vi ikke kan klare på vores værksteder. Gennem vores mange år i branchen har vi skabt et bredt program med specialer og kompetencer, der dækker alt fra de mest gængse løsninger til de helt små nicheopgaver.

Gør din bil og dig selv en tjeneste ved at kontakte fagmanden, næste gang du har brug for den optimale service. Det kommer du aldrig til at fortryde.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Vores specialer

Her kan du se et udpluk af nogle af de ting, vi har ekspertise i. Klik dig ind på de enkelte sider for at læse mere om vores kompetencer, og hvordan vi arbejder for at holde dig og din bil godt kørende.

Autoværksted

På alle vores autoværksteder vil du møde et hold af erfarne mekanikere og specialister, som vil tage sig af din bil med det samme. Det gælder uanset, hvilken bil du kommer med. Vi har relevant viden, som er helt på højde med den, som du finder på autoriserede værksteder, og vi har desuden også alt inden for det seneste nye udstyr, som sikrer en kyndig diagnosticering og behandling af din bil.

Vi er kendt for at være blandt de allerbedste inden for fx reparation og regenerering af partikelfiltre og dieselkøretøjer. Du kan læse meget mere om vores specialer ved at klikke dig frem via ovenstående liste eller menustrukturen – og finder du ikke lige det, du står og mangler hjælp til, håber vi, at du vil ringe til os. Det findes ikke det problem inden for reparation af køretøjer, vi ikke er i stand til at hjælpe dig med.