Rensning og test af benzinindsprøjtningsdyser

På vores værksteder tager vi os af alle problemstillinger med indsprøjtningsdyser til benzinbiler. Vi er på nuværende tidspunkt et af de eneste værksteder i landet, som har investeret i udstyr til test af alle de nyere indsprøjtningsdyser, der findes på markedet i dag. Det har vi gjort for at kunne afhjælpe et tiltagende problem, som vi oplever fra flere og flere af de bilister, der kommer til os for at blive godt kørende igen. Det er kunder, der har oplevet, at motoren på deres bil pludseligt ikke gik rigtigt eller hakkede under kørsel. Og andre har ganske enkelt oplevet, at motoren har manglet noget af den ydeevne, som den tidligere har haft.

Her har vores mekanikere hurtigt kunnet konstatere, at der ofte er stor forskel på leveringsmængden på enkelte benzindysere – og det kan være årsagen til denne type af problemer. Genkender du de ovenstående problemer med din bil, håber vi, at du tager kontakt til os. Så sørger vi naturligvis for at tage os af problemet med det samme, så din bil giver dig køreglæden tilbage igen.

Test af alle nyere benzinindsprøjtningsdyser

Med en ultralydsrensning og gentagne test af bilen vil det oftest lykkes at få indsprøjtningsdyserne til igen at give den korrekte mængde brændstof. Alternativt kan vi med sikkerhed fortælle, hvilke benzindyser, der skal udskiftes på din bil. Har du ikke mulighed for at indlevere dine dyser løse til os, kan vi naturligvis også være behjælpelige med af- og påmontering på en af vores værksteder.

Efter at dine dyser er blevet renset, oplever vores kunder typisk – ud over at have fået den normale køreglæde tilbage – også en klart bedre brændstoføkonomi. Derfor er der mange gode grunde til at kontakte os, så snart du oplever, at motoren på din bil pludselig kører dårligere end optimalt. Der kan være penge at spare på benzinen i det lange løb.

Så giv os et kald med det samme. Vi er altid klar med professionel service helt uden ventetid.