Køb en bilvarmer hos Ketner og vågn op til en bedre bil

Hvis du er bilejer, kender du sikkert til oplevelsen af at stå om morgenen og skrabe sne og is af ruden om vinteren. Det kan du blive helt fri for med en effektiv bilvarmer fra Ketner. Når vi har installeret en bilvarmer i din bil, kan du slappe af og glæde dig over at kunne sove lidt længere, inden du sætter dig ud i en varm og køreklar bil.

Vi har flere forskellige muligheder at vælge imellem, så du får lige nøjagtig det niveau af moderne kørekomfort, du ønsker dig – og ikke mindst når du ønsker dig det. Vi har blandt andet bilvarmere, der styres af en app på din smartphone eller tablet, elektriske bilvarmere med indbygget timer eller fjernbetjening. Her får du lige præcis den bilvarmer, som løser nogle af de mest genkendelige daglige udfordringer ved det danske vintervejr.

Hos Ketner er vi autoriseret forhandler af bilvarmere i høj kvalitet fra Webasto, Eberspächer og Defa, og vi sørger naturligvis også for at montere dit nye udstyr for dig uden ventetid på et af vores værksteder.

Grib fat i os, hvis du gerne vil have mere information om priser på en bestemt bilvarmer, muligheder eller andet. Vi glæder os til at høre fra dig og at give dig en klart bedre oplevelse af at være bilejer.

Du får flere fordele ved at vælge en bilvarmer fra Ketner

Selvom det at sætte sig ind i en dejligt varm bil på en kold vintermorgen står højt på ønskelisten hos mange bilejere, er der faktisk flere goder ved at vælge at få installeret en elektrisk bilvarmer på et af vores værksteder. Det er klart, at det at sætte sig ud i en forvarmet bil i stedet for en, der er gennemfrosset, giver en anderledes positiv begyndelse på dagen. Ikke nok med, at du slipper for at stå og skrabe is og sne af ruder og spejle – du kan naturligvis også nyde godt af, at du har fuldt udsyn fra dine dugfri ruder, så snart du sætter dig ind og drejer nøglen om i din bil. Det vil med stor sikkerhed gøre dig til en meget mere afslappet og sikker bilist i den kolde og eventuelt mørke vintertrafik.

Udover de fordele, som en bilvarmer har for dit personlige velbefindende, er der også andre mere tekniske fordele. For en forvarmet bil kører naturligvis noget bedre end en bil, der koldstartes efter at have stået i aggressiv kulde i flere timer hen over natten. Det resulterer i et markant bedre brændstofforbrug og mindre slitage på din bils motor. Det er heller ikke ideelt for dig at løbe en 100 m-sprint, lige så snart du står ud ad sengen – og det samme gør sig gældende for din bil. For om vinteren har en kold bil en kold motor. Og en kold motor har kold olie. Kold olie er tykkere og betydeligt dårligere til at smøre din motor, end når den er opvarmet. Det er ikke ideelt. Derfor er din motor markant bedre kørende, når du har mulighed for at forvarme den ved hjælp af en bilvarmer.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk behandling af kompetente folk. Værkfører Jimmy Pedersen reddede min weekend med en reparation, selv om jeg kun var lovet en akuttid til en diagnose! Fremragende service - kan i den grad anbefales!

Knud Daugaard

Testcenter •

Der findes ikke stjerner nok til at beskrive den fremragende service og imødekommenhed og ikke mindst kompetencer, vi har netop har oplevet hos Ketner. Jeg var ude og aflevere min svigersøns Mazda i forbindelse med problemer med bremserne og bilens fjernbetjening. Jeg må især fremhæve Jimmy, der trods megen travlhed bevarede roen og overblikket og hurtigt fik stillet en diagnose på bilens problemer. Magen til professionalisme og venlighed skal man lede længe efter. Bilen er nu tip top i orden, og vi giver 10 stjerner. Vi kommer igen 🙂

Peter Daugbjerg

Bremser • Mazda

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Vælg en montering af bilvarmer fra Ketner og glæd dig til:

Maksimal komfort og glæde af din bil
Sæt dig ind i en varm kabine hver morgen, uden at du først skal stå og skrabe dine ruder og sidespejle i det kolde vinterhalvår. Det hele kan ordnes ved hjælp af forskellige smarte løsninger, der passer til dig.

Forbedret sikkerhed for dig og dine medtrafikanter
Med en elektrisk bilvarmer installeret sørger du for at prioritere din vigtige sikkerhed som bilist om vinteren. Hermed dugger din ruder ikke, og du kan koncentrere dig 100 % om trafikken.

Mere køreglæde, mindre forurening
En opvarmet motor udleder en mindre mængde skadelige gasarter og giver dig en forbedret brændstoføkonomi i løbet af det første stykke tid, når du starter din bil i kolde temperaturer.

Ring til os og hør mere om priser og montering af bilvarmere m.m.

Und dig selv den luksus at ringe til os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig med hensyn til at installere en bilvarmer i netop din bil. Her kan du få oplyst priser på de forskellige modeller og glæde dig til at spare rigtigt lang tid på belastende og trivielle opgaver om morgenen.

Vi glæder os til at gøre dit liv lidt bedre.