Ketner Aarhus: Dine lokale specialister i rensning af partikelfilter

Din bils partikelfilter løser en særdeles vigtig opgave. For det er med til at filtrere de skadelige gasser i udstødningen fra, så de ikke er lige så skadelige for miljøet som ellers. Med et velfungerende partikelfilter er du med til at mindske den miljømæssige påvirkning. Men med tiden er der en overhængende risiko for, at dit partikelfilter soder til – og det resulterer ofte en dyr udskiftning af det essentielle filter.

Med et besøg hos Ketner i Aarhus har du dog mulighed for at få en innovativ og effektiv rensning af dit partikelfilter og dermed minimere risikoen for, at det sker. Her har vi nemlig nogle specielle maskiner, som specifikt er designet til at genoprette effekten af dit eksisterende filter gennem en avanceret proces, der dog er meget billigere end at få udskiftet filteret.

Kontakt Ketner i dag for at få en professionel rensning af dit partikelfilter i Aarhus.

Hør om partikelfilter-rens

Effektiv rens af partikelfilter for bilister i Aarhus og omegn

Har du bopæl inden for overskuelig køreafstand fra vores værksted i Viby ved Aarhus og har du mistanke om, at dit partikelfilter har brug for en rensning? Så kom ind til os og få vores specialister til at se på din bil med det samme. Faktisk er dit partikelfilter konstrueret på en smart måde, så det principielt sørger for at regenerere sig selv. Men er du bosiddende i Aarhus og har en tendens til at køre mange korte ture, er regenereringsprocessen ikke nær så effektiv. Så er det ofte, at man ser, at partikelfilteret soder til, og at man står med et problem, som koster dig dyrt at gøre noget ved.

Langt de fleste nyere biler er udstyret med sensorer, der oftest kan måle, om dit partikelfilter fungerer, som det skal. Hvis der er noget i vejen med dit partikelfilter, vil der derfor sandsynligvis lyse en bestemt lampe på instrumentbrættet på din bil. Gør der det, bør du ikke vente med at kontakte os for at få de bedste forudsætninger for at slippe af med problemet på en sund og effektiv måde, der er klart den bedste løsning rent økonomisk.

Ved hjælp af det bedste udstyr til rens af partikelfilter i branchen hjælper Ketner Aarhus dig med at blive godt kørende igen. Så kontakt os allerede i dag og få oplyst en pris – det betaler sig.

Lokation og åbningstider

Ketner Aarhus

Jens Juuls Vej 6,
8260 Viby

+45 70 80 73 61
aarhus@ketner.dk

Åbningstider:
Mandag 7.30 – 16.15
Tirsdag 7.30 – 16.15
Onsdag 7.30 – 16.15
Torsdag 7.30 – 16.15
Fredag 7.30 – 15.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.