Partikelfilter-rens til Alfa Romeo

Når den orange DPF-lampe i instrumentpanelet begynder at lyse, er det tid til en rensning af dit partikelfilter. Filteret er egentlig designet til selv at regenerere, men efter et stykke tid sker det ofte, at filteret tilstoppes. Så begynder advarselslampen at lyse, og et specialiseret autoværksted er nødt til at foretage en rensning af partikelfilteret på din Alfa Romeo. Hos Ketner er vi førende inden for moderne teknologi til effektiv rens af din bils partikelfilter. Så kontakt os i dag, hvis du har brug for at få optimeret filteret på din Alfa Romeo. Herefter er du igen godt kørende med et system, der effektivt mindsker din bils forurening.

Hør om partikelfilter-rens

Derfor skal du sørge for at få renset dit partikelfilter

En partikelfilter-rens til Alfa Romeo er godt for miljøet og for din økonomi. Partikelfilterets funktion er nemlig at reducere de skadelige emissioner fra din bils udstødning for dermed at mindske bilens miljøpåvirkning. En rensning forhindrer, at filteret stopper til og sikrer, at det kan fortsætte med at udføre sin vigtige opgave. Samtidig forlænger du med partikelfilter-rens dit partikelfilters levetid. Det betyder både, at du kan beholde det originale filter i længere tid, og at du sparer dig selv for den betydelige udgift, det medfører at anskaffe et helt nyt partikelfilter. Til en almindelig personbil kan et partikelfilter nemt koste 15.000-20.000 kr.

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk behandling af kompetente folk. Værkfører Jimmy Pedersen reddede min weekend med en reparation, selv om jeg kun var lovet en akuttid til en diagnose! Fremragende service - kan i den grad anbefales!

Knud Daugaard

Testcenter •

Der findes ikke stjerner nok til at beskrive den fremragende service og imødekommenhed og ikke mindst kompetencer, vi har netop har oplevet hos Ketner. Jeg var ude og aflevere min svigersøns Mazda i forbindelse med problemer med bremserne og bilens fjernbetjening. Jeg må især fremhæve Jimmy, der trods megen travlhed bevarede roen og overblikket og hurtigt fik stillet en diagnose på bilens problemer. Magen til professionalisme og venlighed skal man lede længe efter. Bilen er nu tip top i orden, og vi giver 10 stjerner. Vi kommer igen 🙂

Peter Daugbjerg

Bremser • Mazda

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Professionel rensning af partikelfilter til Alfa Romeo hos Ketner

Hos Ketner står et team af dedikerede og erfarne mekanikere klar til at tage sig godt af din Alfa Romeo. Vi er som sagt førende i branchen, når det gælder det teknologiske udstyr, der skal til for først at diagnosticere fejlen og derefter at udføre et partikelfilter-rens på den sikreste og mest effektive måde. Faktisk kan du være sikker på, at vi altid renser filteret samme dag, som du indleverer det hos os. Du bestemmer selv, om du blot vil aflevere selve filteret til os, eller om du vil komme med bilen og lade os stå for afmontering og genmontering af filteret.

Book en tid allerede i dag, hvis partikelfilteret på din Alfa Romeo trænger til en rensning. Vores ekspertise og mangeårige erfaring er din garanti for en behandling i topklasse – vi glæder os til at tage imod dig på dit lokale autoværksted.